M + J + A + R + A + T + A

Kom nyss hem. Har varit i stan sen halv tre ungefär.
Jag orkar inte skriva vad vi gjorde. Varför har jag blivit så dålig på att blogga? Jag lovar att bli bättre från och med imorgon! (JA JULLS, JAG SKA BÄTTRA MIG. NÖJD? :D)

Men jag åkte iallafall dit med Jullan. Väl där träffade jag, Richard, Adam, anni, Adam, Andrea och Tilda. Vi chillade mest vid Pråmen och så.

Just nu sitter jag uppe och lyssnar på Avenged Sevenfold - Dear god. Så himla fin låt. Älskar den.

Imorgon har jag en lektion i skolan. Slutar 10.00 - väldigt skönt :) Då ska jag hem och städa och sen ska jag vara med Jullan. Vi ska in till stan och träffa bl.a. Jimmie...

Hörs imorgon! Ska försöka hinna blogga innan jag åker till skolan.


Stan blir idag

Sitter nu och väntar på Jullan (som är hur seg som helst) ska göra sig klar så vi kan åka till stan. Egentligen skulle vi ha tagit bussen om fem minuter, men Jullan är som sagt segast i världen -.-'

I stan ska vi förhoppningsvis träffa Adam (<3) Det blir asnice.

Kanske uppdaterar något från stan... ska fixa det sista nu. Puss.

Jag suger...

... på att blogga - jag vet!
Men jag har knappt varit hemma de senaste dagarna.

Idag har jag ju t.ex. varit på Liseberg. Vi kom dit runt halv elva. Då käkade vi och sen gick vi in. Åkte Balder, Uppskjutet, Virvelvinden, Jukebox, Lisebergsbanan, Rabalder och säkert någon mer som jag inte minns.
Runt kl. fyra träffade jag Adam som också var där (<3). Jag och Adam + Jakob och Gabbe virrade runt på Liseberg ett bra tag för att hitta någon karusell att åka. Det slutade med att vi åkte Uppskjutet igen (älskar den!) och sen gick Jakob och Gabbe iväg med pappa och de andra. Då gick jag och Adam runt lite.

Jag var vid detta laget sjukt trött på Liseberg så jag ville ingenting annat än att åka hem. Och jag fick åka hem! Åkte hem med Adam i bussen kl. 18.00. Det var nice <3

Nu är jag iallafall (ensam :<) hemma. Mamma, pappa och de andra kommer väl hem om typ tre timmar. De får gärna skynda sig för jag gillar inte att vara ensam hemma på kvällen, haha :(

Sitter i...

06194766ed2bb0e2d65a2dd50d62d2f8.png

Kolla varifrån!

Sitter i bilen mot Liseberg nu. Vi är framme om ca en timme tror jag. Jag sitter och lyssnar på Julls iPod som jag fick låna eftersom min mp3 typ är trasig. Tack Julls! Jag skulle ju egentligen ner en sväng till Halland också, men jag dissar det för Gabriel ville ha med mig till Lissan direkt. Mamma får åka själv till Halland! På bilden ser ni mig, min bror Jakob och Gabriel. Gabriel ser ut som han är facewarpad på denna bilden xD Haha!


Liseberg nu! (strax)

Skulle bara säga sorry för dålig uppdatering igår, och det blir minst lika dålig uppdatering idag. Ska nämligen ner till Götet, Liseberg närmare bestämt. Hörs kanske ikväll när jag kommer hem.
Ev. mobilbloggar jag under dagen,

Jag har...

622e2aa1d5e90aec858ebe60c5cef9cb.png

Kolla varifrån!

Jag har fått ett nytt objektiv. Tack mamma!


Sitter på...

0-772816c92ad0b6df0d68166588cf48ac.png

Kolla varifrån!

Sitter på torget med Julls och väntar på mamma. Hon ville ha med mig och Julls till Bergvik för att kolla på en systemkamera till pappa. Ev. får jag ett objektiv. Hur nice?!


Sitter på...

0-34695d82e04b4c39aefc48858107c3c9.png

Kolla varifrån!

Sitter på torget och väntar på bussen till skolan. En alkis satte sig just bredvid mig och började prata med mig. Hon är läskig och frågar samma sak hela tiden. "Kommer ettans buss snart?" Jag har nog sagt att det är tio minuter kvar typ tjugo gånger... -.- Idag är det förresten en månad kvar till Arvika! Och en månad kvar till jag får träffa Sandra!


Find a dream

No one hears the laughter.
No one hears the pain.
All the world's escapes for the insane.
Judgement day is coming.
Can we all be saints?
The justice in this world is all a game.
Can't we find, can't we find a dream?
Street fights on the corner.
An abiet daughter's slain.
The body's on the news, is all a fame.
When somethin' for nothin' is the only way they play.
We'll never ever see the light of day.
All the goods and wicked.
Get on their knees and pray.
Sins of all their fathers turn away.
Turn away.
Can't we find, can't we find a dream?


Jullan har dragit...

... och nu sitter jag här själv och pratar med Jocke från Grums, Ronja, Jullan och Korren + lyssnar på Mötley Crüe! (Bästa bandet typ) Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Ska iallafall stanna hemma!

Imorgon ska jag bara till skolan och säga att jag är där. När jag gjort det ska jag till farmor och städa kom jag på nyss... Tråkigt -.- Efter jag städat hos farmor ska jag iallafall var amed Jullan. Det är nice.

Jag måste ladda min mp3 med nya låtar inför resan på lördag.
KOMMENTERA DETTA INLÄGGET MED BRA LÅTAR, TACK!


Sitter i...

1d5747a95500947eeffa9d2f39a5ae8a.png

Kolla varifrån!

Sitter i bussen hem med Julls. Har käkat regnbågsklubba så min tunga av alldeles blå. Haha!


Sitter i...

0-50c06eb345c29f39c15b7888ad140ba9.png

Kolla varifrån!

Sitter i Mitticity med Adam och Julls (se bild) Det regnar som en ute, ganska deprimerande asso :o


Mötley-tröjan är på...

... och om en timma går bussen (eller Julls mormors bil?).

Nu har jag sminkat mig, fixat håret och klätt på mig. Ska försöka hinna göra någon mat till brorsorna också... (Nej, jag är inte mammas slav om någon tror det, haha! Jag gillar att laga mat, that's why... :P)

Jag kommer mobilblogga under dagen. Så kolla in här då och då för att veta vad jag och Julls gör i stan, haha.

FÖRRESTEN!
Varför har ni blivit så djävla dåliga på att kommentera?
SHAME ON YOU!

Jag just nu - closeup for sure.
(Bilden är svartvit endast för att ni inte ska få se hårfärgen, hoho.)

Men herregud...

... VARFÖR MÅSTE DET REGNA?!

Jag skulle egentligen hem till farmor och städa nu på morgonen. Men hur sugen tror ni att jag är på det? Jag har inget paraply så jag kan inte ens gå utanför dörren förrän det slutar regna, djävla skithelvete. Ska ringa farmor strax och säga att jag kommer imorgon (eller senare idag) istället.

Förutom städa hos farmor så ska jag vara med Julls och så ska jag träffa Adam hoppas jag (<3)

Just nu sitter jag och lyssnar på Mötley Crüe och pratar med Sonny på MSN. Jag... måste... gå.... ner... och.... göra... mig.... i.... ordning... MEN.... JAG.... ORKAR.... INTE!!!!!! :( Helvete :o Måste gå ner och kolla om Julls har smsat också, men det har hon säkert inte. Sjusovartjejen :(



SATC

Nu har jag färgat håret. Jag tror det blev bra. Det är ju ganska mörkt utomhus (och inne) nu så jag ser inte riktigt hur det ser ut.

Nu sitter jag och pratar med Oskar och väntar på att SATC ska börja - det börjar när som helst!

Imorgon är jag antagligen ledig. Är jag det så ska jag ta halv tio-bussen och åka hem till farmor och städa. Efter det ska jag vara med Julls. Har inte träffat henne sen i... söndags? ZOMG :o Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska iaf vara i stan. Så mycket vet jag!

Nej, nu börjar SATC. Måste sluta skriva.
Hörs imorn.
(Mobilbloggar under dagen om jag inte hinner blogga på morgonen innan jag drar!)

Nu ska...

0-6fccccc6014f131be57be71de2283f59.png

Kolla varifrån!

Nu ska här färgas hår! Hoppas det blir bra. Ni får se resultatet sen :)


Nu ska jag färga håret...

... gissa vilken färg?!

Jag är hemma igen

Kom nyss hem.

13.22 tog jag bussen in till stan. Hoppade av vid Drottninggatan där Adam mötte mig, sedan gick vi till hans skola och hämtade något som jag inte minns vad det var, men ah. Efter det så gick vi mot Eddis för A skulle köpa dricka, men innan vi hann in där så såg vi Richard komma bakom oss. Han ställde sig och kollade mot mig så jag antog att han ville att jag skulle komma (han hade frågat mig tidigare om jag vill till Knastret och dricka kaffe/té med honom), så jag (och Adam) gick dit. Först stod A och jolade sig och ville inte med in, men efter en stund kom Sonny och eftersom det fanns gratis kaffe så följde han med. Efter lite övertalande så följde även Adam med. Vi var dock inte där inne så länge. Sonny skulle iväg till bussen, Adam likaså och jag skulle möta Nathalie. När A och S åkt fick jag sitta på torget ensam i tusen år och vänta på Nathalie. Dock gjorde Richard, och efter en stund även Jessica, mig sällskap. Nice.

Runt fyra kom Nathalie till torget och då gick vi till Hemköp/Konsum osv. Sen gick vi till Donken och där träffade vi Jimmie och hans små emokompisar. Det slutade med att Jimmie och en av hans emokompisar var med oss hela "dagen".

Runt halv sju så kom mamma och hämtade mig och ville ha med mig till Bergvik, så jag följde med. Vi lämnade tillbaka en tröja som mamma köpt som det var ett hål i + handlade mat.

Mer än så har jag inte hunnit göra. Nu sitter jag här och lyssnar på musik (Johnossi - 18 karat gold ATM) Köpte även hårfärg förut... funderar på om jag ska färga idag eller imorgon? Blir nog idag... ;)

Sitter på...

1998b90a52a2695ebf0878d306e06e68.png

Kolla varifrån!

Sitter på Donken med Natha, Jimmie och någon random emo. Har nyss käkat massa fikabröd så nu spyr jag snart :o


Har nyss...

57af503c11e52f77f756ed923ed6320e.png

Kolla varifrån!

Har nyss lagat mat till mig och brorsan. Skräll att jag gör pasta, huh? ;)


Kort skoldag

Vet ni? Jag blev godkänd på musikuppspelet för jag lärde mig låten jättefort (typ tio minuter). Duktig tjej!

Jag kom alldeles nyss hem. Sitter nu vid köksbordet och funderar på vad jag ska göra för mat. Anton är hemma han också så jag antar att jag får göra något till honom med...

Kl. 15.27 (förmodligen då) så tar jag bussen in till stan och träffar Nathalie. Blir nice. Innan dess ska jag ha lagat mat, sminkat mig, fixat håret och bytt kläder. Kanske borde sätta igång? Ska försöka hinna blogga en gång innan jag drar också! Annars mobilbloggar jag från stan (om funktionen nu vill funka och komma upp rätt tid -.-)

Sitter i...

0-7e937602733d91c531a2aaf7798d8eb6.png

Kolla varifrån!

Sitter i skolan och har musik. Vi har uppspel, men jag kan inte låten jag ska spela. Bra Magda! Jag slutar efter denna lektionen. Ganska skönt! (Lulu på bilden)


Vet ej...

0-5c8a5568d94762d3ba2f2eecc62f6049.png

Kolla varifrån!

(Vet ej om det finns någon maxgräns på längden av mms-blogginlägg så att allt jag skriver nu kanske inte kommer med. Men det märks!) Ligger i sängen och har just ställt in alarmet i mobilen. Ska väl alldeles strax försöka sova antar jag. Måste ju upp tidigt imorgon för att hinna till skolan... Ska försöka att gå på musiken även om min näsa och min hals dödar mig. Jag har inte en susning om vad jag ska göra efter skolan. Vill någon hitta på något så hör av dig! God natt allihopa. (Undrar när detta inlägget kommer upp... det senaste mobilblogginlägget jag skrev kom ju fram tre timmar senare.)


Jag hade rätt!!!

Mobilblogginlägget kom upp senare... Det står att jag lagt upp det runt 21.00-tiden, dock var klockan ca. 18.00 när jag skickade det... eh? 8) Aja!

Jag har nyss kollat på Desperate Housewives. Nu sitter jag i soffan och pratar med Richard. Ska snart kolla på DH.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Beroende på hur jag mår så blir det skolan. Jag hostar jättemycket och har jätteont i halsen - usch. Jag vill inte bli sjuk! Ska ju till Liseberg och ******* på lördag. Kan inte säga vad det där sista betyder då en viss person inte får veta om det, haha (a)

Nu ska jag kolla vidare på tv:n. Puss!

Är på...

-311a7428f030135675c953f11016638.png

Kolla varifrån!

Är på Uno med Johanna. Det är nice! Vad gör ni :o? (Nu är det meningen att ni ska svara också!)


Jag är hemma nu

Tog bussen in halv fyra för att träffa Johanna som sagt. Hennes buss var försenad så jag fick vänta på torget på henne. Träffade Adam en snabbis då :) <3 Efter en stund kom Johanna och då gick vi till Uno. Där var Richard och Simon. Simon var ensam så han ville vara med oss. Det fick han eftersom vi är så snälla ;) Fast någon som inte är snäll... det är Simon :( Han är en riktig buse. Men så fort han var dum så smsade jag Richard och då kom han och sa till Simon (Y) Haha! Aja. Efter ett par timmar så drog Simon. Då gick jag och Johanna till Bikbok för Johanna skulle köpa något för nåt presentkort som hon hade. När vi varit där gick vi tillbaka till Uno och satt och pratade lite med Richard som satt och målade. (Han är bra på det, hihi) Vi insåg att typ allt jag säger kan misstolkas som något lite halvsnuskig (måste gå i släkten, Johanna?!)

Well... vid halv åtta gick vi till torget för Johanna skulle hem till Råtorp och jag skulle hem till Skoghall. På bussen hem träffade jag AnkiiH och Alex. De skulle hem till Alex (antar jag?)

Nu är jag iallafall hemma. Sitter och lyssnar på musik och pratar med folk på MSN. Trevlans.

PS. Jag mobilbloggade från stan, men det verkar inte ha kommit fram? :S Blir säker så att det kommer fram senare... .DS

Stan med Johanna blir

Jag har alldeles nyss sminkat mig, fixat håret och ätit.

Nu sitter  jag och väntar på att klockan ska bli 15.20 så jag kan gå iväg till bussen. Ska in till stan och vara med Johanna. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men det märks ju.

Mobilbloggar nog från stan. Annars hörs vi ikväll.

Jag har...

12f7b080bdb65181bf6b6a9b510b54e7.png

Kolla varifrån!

Jag har just lagat den godaste maten i världen. Pasta m. kycklingsås och kokosmjölk!


Mobilbloggen fungerade

Det gick att blogga från min mobil. Dock förstår jag inte varför det står att jag är i Borlänge när man trycker på "Kolla  varifrån" HAHAHAHA!
Jag befinner mig inte där så ni vet, jag sitter hemma på Hammarö.

Det kom upp två inlägg. Ett där det stod att jag var på Hammarö när jag trycka på "Kolla varifrån" och ett som det stod att jag var i Dalarna när jag tryckte på "Kolla varifrån". Dock råkade jag radera fel inlägg, men ah. Haha.

Jag befinner mig iallafall hemma på Hammarö nu, inte i Dalarna!
Kyss!


Testar att...

4b386aef4441f7ef6e32eff64e9f2a9e.png

Kolla varifrån!

Testar att blogga från min mobil. Fungerar det?


Stockholm

Jag vill till Stockholm. Jag är så himla sugen på det! Skulle kunna skita i alla planer för sommaren bara jag får åka dit. Affärerna... Grönan (aldrig varit där, måste dit!)... Skansen... Folket (saknar Linnéa och vill träffa Tias)... Gamla stan... Tunnelbanan... ALLLT. Jag måste dit.

Jag svär på alla saltgurkor (omg...) i världen att innan sommaren är slut ska jag ha varit i Stockholm - världens bästa stad! Jag har faktiskt pengar till det.

Världens bästa hotell - Frösundavik!





Jag börjar bli sjuk...

... HELVETE! Jag får ju inte vara sjuk på lördag. Då ska jag nämligen till Liseberg! Adam sa igår att han också skulle dit då, så vi är ju säkerligen träffas! :D Sammanträffande, eller vad?! Jag längtar iallafall till Liseberg och jag ska se till att jag inte är sjuk då. Big no no.

Idag är jag som ni förmodligen vet ledig. Skönt! Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra... förutom att jag måste duscha och hänga en tvättmaskin (kläderna som blivit tvättade alltså, inte hela maskinen o.O) Känner någon för att hitta på något så smsa eller ring vettja.

Jag är sjukt sugen på att åka till Örebro på söndag. Yeah-festivalens andra dag är nämligen då, och bl.a. Ape rape escape spelar då! Jag är ju ändå ledig på måndag så det gör inte så mycket om jag kommer hem sent. Undrar jag om jag har pengar till det? Och om någon vill följa med? Får nog ta och fråga runt.

Det skulle även vara chill att åka till Örebro den 9e juni på "The emocore invasion tour '09". Saving joshua, Intohimo och något mer band (är TBA) spelar på Kulturhuset och det vore ju lite nice att se.

Det finns så himla mycket jag vill göra. Synd bara att jag måste spara de flesta pengar till GBG. Ska ju dit med Julls och Soffan den 15 juni. Då lär jag ju vilja köpa upp hela Zara och Topshop.... ehe.


Glöm inte!

När ni kollar min blogg och jag inte uppdaterat så kan det hända att jag har uppdaterat Twitter-rutan till vänster! Så... kom ihåg den.
Skulle bara säga det. Puss!

Skola - BUP - Farmor - Nathalie

Varning - långt inlägg!

07.42 tog jag bussen till stan. Träffade Karro, Lovisa och Julia på bussen. Jag satt och pratade med Karro typ hela vägen. När vi kom fram till torget så gjorde jag Karro sällskap till hennes buss kom. Typ tre minuter efter vi kommit fram till torget så kom även Adam så han stod med och pratade. Runt 08.30 tog jag bussen till skolan för att ha en lektion, datakunskap.

Första lektionen gick ganska fort och när den var slut tog jag bussen med Lulu till stan för att sedan åka vidare till BUP. Mötet på BUP gick väl sådär, ska inte gå inte närmare på det... När jag var klar där så gick jag till Inre hamn för att åka med bussen till Orrholmen och hämta upp farmor, men bussfan åkte bara förbi mig. Så jag bestämde mig för att gå till torget och vänta på farmor där istället.

Fem minuter efter jag kommit till torget så kom farmor. Vi gick och tog ut pengar och sedan gick vi och åt på Kebabhouse. Farmor tvingade i mig massa mat. En pizza och pasta tre colore m. kokosmjölkskycklingsås tryckte jag i mig. Asgott - men gissa hur mätt jag blev? Jag behöver nog inte äta på några år nu :) När vi ätit gick vi till CO och köpte batterier, sen till Apoteket och köpte medicin, sen till Hemköp och köpte jordgubbar och lite annat. Efter det följde jag farmor till torget för hon skulle åka hem.

När hon åkt hem så satte jag mig och väntade på Adam som jag skulle träffa när han slutade (typ tjugo i två eller något?) Efter en liten stund kom han och då satt vi och åt jordgubbarna som jag fått av farmor + pratade i typ en halvtimma. Sedan skulle han åka hem :(

Då ringde jag AnkiiH som jag tidigare sett på stan. Hon var utanför Cubus med Janie, Alex och någon som såg ut som Sune. Janie var på jakt efter en parfym. Så vi gick runt i alla Karlstads parfymaffärer. När vi var på Åhléns smsade Natha och sa att jag skulle möta henne vid CGC, så det gjorde jag. Då gick vi till Åhléns och mötte upp AnkiiH och de andra. Sen gick AnkiiH och de andra någonstans.

Då gick jag och Natha till Konsum och drack juice. Sen gick vi till torget. Där träffade vi Jennifer. Coola bruden. Hon väntade på bussen. När hennes buss gått så gick vi mot statyn och där var Emo-Alex. Pratade lite med honom och sedan gick vi med honom och hans emokompisar till Drottninggatan/Hemköp. Jag och Natha blev sugna på jordgubbar så vi gick in på Hemköp där de har världens godaste jordgubbar. Dock var de inte så goda idag... Men aja. När vi fått våra jordgubbar gick vi och satte oss på en bänk. Jag råkade slänga en jordgubbsgrejs på en alkis... Sorry d00d. När vi ätit upp våra jordgubbar gick vi till Uno, men när vi kom dit insåg vi att det var stängt på måndagar för dörren var låst. Då gick vi mot torget där jag tror att vi träffade Jennifer igen (?) Sen gick vi... eh? alltså jag minns inte mer nu, haha. Mitt närminne suger. Men vi träffade iallafall lite folk - äckliga som fräscha och så åt vi världens äckligaste hamburgare. Minns inte så detaljerat :( Det var en bra dag iallfall.

Nu sitter jag hemma och har ont i fötterna + pratar med folk på MSN.

Imorgon är jag ledig!


Sitter i skolan

Just nu sitter jag i skolan och har datakunskap. Kl. 11.00 ska jag till BUP, så detta är den enda lektionen jag har idag. På BUP lär jag vara i ca en timma. Så runt 12.00 ska jag möta upp farmor på stan för att shoppa. Trevligt.

Runt 15.00-tiden ska jag möta upp Nathalie och vara med henne. Har inte träffat henne på jättelänge så det blir kul. Saknar henne.

Nu måste jag sluta skriva.
PS. Det blir dålig uppdatering idag... kommer inte hem förrän ikväll.
Uppdaterar då!. DS


Click

Sitter uppe i soffan helt ensam och kollar på Click som går på 3an. Filmen med Adam Sandler, ni vet? Förutom kollar på den så pratar jag med R och Mattias på MSN.

Jag börjar bli ganska trött, men jag vill se klart filmen. Den är slut 23.10, alltså är det ungefär en halvtimma kvar och den lilla stunden står jag nog ut. Hehe ^^ Sen blir det sova sova sova och vila upp mig inför skolan imorgon. Får se hur lätt det blir att gå upp kl. halv sju imorgon bitti. Har ju varit ledig i ungefär två veckor nu, och jag har ju inte direkt gått upp kl. halv sju på mornarna :P

Jag ska kolla vidare på filmen nu. Vi hörs imorgon.

Jag har skaffat Twitter

Jag har nu gjort en Twitter. Twitter är en typ av "kort blogg". Man skriver kortfattat om vad man gjort/vad man gör/vad man ska göra. Lite granna som "statusen" på Facebook. Get it?

Ni kan hitta den till vänster i menyraden. Inte svårt att missa, va? :p Aja. Skulle bara säga det.
Puss!


I'm running free

Har "nyss" kommit hem. Har varit med Julls hela dagen.

Vi har sett på film, varit på Bergvik med mamma (jag fick nya skor! Visar imorn), vart ute, suttit vid Götetorp... vad mer? Minns inte. Men det har vart snizz iallafall.

Imorgon är det dags för skola. Jag har bara en lektion, datakunskap. Efter den ska jag nämligen till Bup, så det blir en kort skoldag! Skönt.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med Mattias, Richard och Jullan på MSN.

PS. Jag är sjukt djävla pepp på Göteborg 15 juni! Dock är det nästan så att jag är mer pepp på shoppingen innan, haha. Topshop och Zara liksom... LÖVES IT! .DS

Just sixteen, a pick up truck.
Out of money, out of luck.
I've got no place to call my own.
Hit the gas and here I go.

I'm running free, yeah, I'm running free.


27 dresses

Sitter i soffan och har alldeles nyss kollat på 27 dresses med Julls. Dock såg vi väl bara halva filmen, men ah! Den är ganska bra.

Just nu ligger Julls bredvid mig och lyssnar på P!ATD och sjunger med. Nu bytte hon till någon dålig rapplåt... eh.

Jag har ingen aning om vad vi ska göra nu. Jag vill gå ut. Men vädret ute är halvbra. Soligt - men blåsigt. Jag hatar när det blåser så jag vet inte riktigt om jag verkligen vill gå ut, haha. Får väl ta och fråga Julls vad hon vill :*

Nu ska jag sluta skriva och fråga Julls vad vi ska göra.
Hörs sen.

Bilder från i fredags
















Jullan the nigger izzz here

Hej.

Jag sitter vid köksbordet med Jullan. Hon kom hit runt kl. 11.00 och då gjorde vi oss i ordning. Vi är precis klara med det och nu sitter vi och väntar på att mamma ska laga klart maten så vi kan åka till Bergvik.

Jag uppdaterar mer sen. Puss.
(Jag vet att jag har uppdaterat skitdåligt i helgen, men det blir bättre typ imorgon...)


SONNY!
Jag har sagt nigger jättelänge. Dålig vana eftersom det är ett dumt ord :o :(

Hemma igen

Har hänt ganska mycket. Skriver mer imorgon.
Nu är jag trött och det är dags att sova. Puss.

Big city life

Dagen i bilder. Orkar inte skriva något nu.
Fast jag måste ju skriva att jag träffade Issa ;)
























Drar "snart" till stan

Sitter just nu och äter frukost. Eller ja... jag har ätit upp, men sitter fortfarande vid köksbordet :p Jag ska alldeles strax gå härifrån och sminka mig + fixa håret + klä på mig.

Idag ska jag in till stan med folkizar. Bussen går halv ett.

Det kommer nog bli dålig uppdatering idag, men jag ska försöka kunna uppdatera under dagen. Hur jag nu ska lyckas med det vet jag inte. Det märks :P

Ska göra mig i ordning nu. Puss!

Chill med dill

Kom nyss hem.

Efter vi "kollat" klart på Twilight gick vi hem och chillade hos Tilda. Där var Andrea, Louise, Tobias, August och självklart Tilda.

Jag orkar inte skriva så mycket nu... så jag uppdaterar mer imorgon.
Puss!

Big city life

Blev skjutsad till stan av mamma runt ett-tiden. Mötte upp Soffan och hennes syster. Vi satt i Mitticity och väntade på Gustav. Efter en stund kom Gustav och då åkte han och Soffans syrra någonstans och jag och Soffan satte oss i Mitticity. Då fick jag ett SMS av Julls som undrade om hon och Issa kunde komma och träffa oss. Klart de kunde de det ;) Typ fem minuter senare kom dom. JAG TRÄFFADE ISSA! (Ser du Issa, jag skrev det ;D). Vi gick vi och satte oss utanför Mitticity och väntade på Tilda, Louise, Popapan, Elin och göteborgskillarna som jag tror heter August och Tobias.

När de kom så satt vi en stund i trappan vid Café Royal. Efter typ en kvart dissade jag, Julls, Issa och Soffan de andra och gick till Uno och gjorde dreamboards (Blondinbella-style) När vi gjort det en stund gick vi till Kicks, Lindex osv. När vi tröttnat på att gå i affärer så satte vi oss utanför Pressbyrån för att vänta på Tilda och c.o. Till slut kom de och då gick vi till Uno en pytteliten stund, sen vidare till biblan och sedan till slut till museiparken där vi satt ett bra tag.

När det blev för kallt där så gick vi mot stan igen - Donken närmare bestämt. Där satt vi ett tag innan det var dags att ta bussen hem.

Nu sitter jag hemma i soffan med Julls och Soffan (och mami och papi) och kollar på Twilight + käkar popcorn. Yummie.
Lägger upp bilder senare eller imorgon!
(Sorry för dålig uppdatering idag)

I'm up!

Har nyss duschat, ätit och klätt på mig. Ska alldeles strax sminka mig, men jag väntar till mina brorsor cyklat och köpt hårspray till mig. Japp, jag är en Hitley-syster :> Haha, närå! Jag är faktiskt riktigt snäll ibland, så då kan de ju vara lite snälla mot mig också... höhö.

Idag ska jag vara med Soffan. Vad jag vet så ska vi vara i stan. Blir nog nice.

Nu måste jag gå och tjata på Anton och Jakob att de måste åka och sen sminka mig. Måste städa lite på rummet också. Åh...

Jag SKA ha dessa skor...



Den nedersta bilden är lånad från Fokis blogg.

Jag fick det jag ville ha...

... Twilight och godis! Perfekt.
Har nyss kollat klart på Twilight. Edward är ganska så töligt snygg!

Jag älskar filmen, fast boken är bättre.
Har ni sett filmen? Läst boken? Eller kanske både och? Vad tycker ni?
_______________________________________________________

Jag vet inte om Sex and the city börjar halv elva eller kl. elva? Börjar det halv elva så missar jag väl det. aja, that's life. Jag vill se 2 ½ men, tror det är idag. Isåfall börjar det runt tolv. Orkar man hålla sig vaken? Det tror jag nog...


(Jag hade ätit upp ganska mycket av godiset när jag tog bilden. Tjock är jag!)


Jag åt...

... pasta såklart!


Jag vill se på Twilight

Jag sitter just nu och lyssnar på Little boots. Mamma ligger i sängen bakom mig och tjatar om att se på film. Jag vill se på Twilight + att jag är så sjukt sugen på lösgodis. Har inte känt ett såhär starkt sug på godis sen jag vet inte när... haha. Helt ärligt. I NEED CANDY! Ge mig en påse med mormors löständer, sura colanappar, bubbliz, pussmunnar, lakritsbalkar, salta k:n, fladdermöss och soda pops så blir jag glad!

Nu ska jag nog övertala mamma om att åka ner och hyra film och köpa godis...

EDIT:
"Jag är sjuk så jag orkar inte köra dig ner till videoaffären."
Ahmen vad fan... som om jag kommer cykla... BIG NO! Får väl försöka övertala lite till.

EDIT:
JAAAAAAA! Pappa åker med mig. God bless you!
(Nej, jag är inte religiös. Bara glad!)


MAMMA

Kan du sluta kommentera anonymt, mamma?
Tack :>

Vilken är snyggast?

Här är bilden jag lade upp i förra inlägget. Då i svartvitt.
Vilken tycker ni är snyggast? Denna ("matt" färg) eller den förra (svartvit)?


Ny header

Sitter uppe och lyssnar på musik. Har nyss gjort en ny header. Den får duga så länge till jag verkligen orkar lägga ner mig och fixa en vettig... 8)

Så.. vad har jag gjort idag då? Hmm... suttit här... städat mitt rum... inte mer än så tror jag.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Har ingenting att säga. Kan slänga upp ett kollage med bilder jag tog på Soffan för ett tag sen. Eller hur är hon snygg? :D


Gissa vad...

... jag ska äta nu? ;)

Äter frukost

Hur lätt tror ni det är att sova när solen lyer in på sidan av rullgardinen? Fy fan säger jag. Det går inte. Jag har försökt somna om tusen gånger, men det funkade inte. Istället gick jag upp och nu sitter jag här vid köksbordet och äter frukost.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, men en sak som är säker... JAG MÅSTE FÄRGA HÅRET. Seriöst, jag ser ut som ett helvete. Måste ha hårspray också... Jag kan seriöst inte visa mig utan hårspray utanför huset. Eller jo... typ om jag ska till postlådan bara kanske, men inte annars.

Om någon vill göra något idag så får ni ju gärna ringa eller smsa. Jag vill inte sitta hemma.

Nu ska jag äta upp min macka.
Puss.

Paris Hilton - My new BFF

2 juni har ett nytt program premiär på TV3. Det är ett program som liknar Top Model lite. Fast istället för att det är Tyra Banks som letar efter USA's nya topmodel så är det Paris Hilton som letar efter en ny bästa vän.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna programidén, haha. Känns lite desperat att behöva söka efter en bästa vän i ett tv-program, speciellt när man är Paris Hilton av alla människor? Och en bästa vän ska man väl hitta på egen hand utan att bli "ihopmatchad"? Fast det hela handlar väl bara om att tjäna pengar.

Här är trailern för programmet.


(Den kommer efter en liten stund... låt det ladda :o)


Paris Hilton's My New BFF - MTV Shows

Pastasallad & Seinfeld

Sitter i vardagsrummet tillsammans med min bror (Anton) och äter pastasallad + kollar på Seinfeld. Känner att ögonlocken börjar bli tunga, så jag funderar på att gå ner och lägga mig. Men först ska jag uppdatera lite.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är ledig från skolan. Typ alla jag känner verkar vara upptagna imorgon, och det suger ju ganska mycket! (Är det någon som inte har något för sig så hör av er till mig!!!)

Jag måste ha ny hårspray... insåg nyss att min är slut. Hårfärg behöver jag också. Ska nog fjäska lite för min lilla papi. Kan ju inte gå runt och se ut som jag varit med om världens undergång i flera veckor till... Ganska pinsamt!

Nu ska jag kolla klart på Seinfeld. Vi hörs imorgon.

UPDATE: Zappade över till Wildboyz nu... Idiotiska killar det där...

Sunes jul

Sitter och kollar på Sunes jul med Anton, Jakob och Gabriel. Tror jag skrattr ihjäl mig snart. Hahahaha! Sune <3

Måste fortsätta kolla nu.
Vad tycker ni om Sunes jul?


Hemma igen

Sorry för ovanligt dålig uppdatering, men jag har varit i stan från kvart i tolv till halv åtta. Jag kom alldeles nyss hem.

Jag och Julls tog som ni vet bussen in till stan, därifrån tog vi bussen till Orrholmen där min farmor bor. När vi kom dit städade jag och sen åt jag ett par bullar. Vid kl. ett gick vi ner för att till stan, dock hittade vi en slängd och mosad cykel som knappast ha någon ägare. Vi lånade den och försökte cykla till stan, men vi kom ungefär till John Bauer innan cykeln sa ifrån. Vi fick alltså gå sista vägen, fast det var inte så långt så det var lungt.

När vi kom till stan... vad gjorde vi då? Gick runt lite kanske... Efter ett tag tog vi iallafall bussen från stan till LIDL för vi tänkte köpa picknickgrejer. Men de hade bara äckliga grejer där (typ budget-turk-märken och dret...) så vi gick till Willys istället. Vi köpte massa grejer, men det blev inte dyrt alls. Himla bra! När vi betalat tog vi bussen till stan där vi träffade Emo-Alex, Sean, Sonny och Jonas. Vi pratade lite med dem sen gick vi till kyrkbacken och åt all våran mat. När vi nästan ätit upp kom Jonas, Sonny och Sean till oss och vi bjöd dem på chokladbollar, baguette och kakor. Snälla tjejer är vi! När i stort sett allt var upptätet gick vi till Uno där R var. Sa hej till honom och sen drev vi runt lite där inne.

Strax efter femtiden gick jag och Julls till biblan för jag ville fixa biblankort där, haha. (Endast för att kunna låna datorn på Uno xD) Men när vi kom dit så upptäckte vi att det var stängt, hur dåligt!? Klockan var liksom bara strax efter fem... Så vi fick knalla tillbaka till Uno utan lånekort :( När vi kom dit skulle Jonas, Sean och Sonny gå. Dock stannade Sean kvar med mig och Julls. Vi satt i designrummet och målade väldigt fina teckningar, och jag gjorde ett skitsnyggt flygplan! Asbra var det också. När vi var klara så stack Sean. Då gick jag och Julls och satte oss för att dricka juice som var kvar från våran "lilla" picknick, haha. Precis när vi satt oss ropade R och frågade om vi ville med på bio. Vi följde med! Yes man var filmen vi såg. Dock han jag och Julls inte se hela eftersom vi var tvungna att åka med halv åtta-bussen hem (sista bussen jag åker gratis).

Jag kom alldeles precis hem. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och pratar med lite folk på MSN.

JAG MÅSTE FÄRGA HÅRET!!! Ska nog fjäska till mig lite hårfärg av någon av mina kära föräldrar... 8-)










Tröja: Zara, jeansshorts: Wear IT, strumpbyxor: H&M, skor: Vox, väska: minns inte...
























Såhär "snygg" är man när man skiter i att platta håret och fixar det på en halvminut ;)
(Vet att alla älskar min utväxt också :D)


Åker till farmor med Julls nu

Ska alldeles strax springa till bussen och åka till farmor med Jullan. (Ja, mamma, det var okej för farmor att Jullan följde med.)

Jag och farmor har gjort upp att jag ska jobba 1 timme, 2 dagar i veckan. Och innan jag åker till Liseberg den 15e så kommer jag få 800 kr. Nice va? :D
Så idag blir det en timmes jobb, hihi.

Efter farmor blir det väl stan för hela slanten. Nu måste jag kila.
Pusssss!

Jullan är min lilla kebabrulle.


Farmor farmor farmor

Sitter och lyssnar på musik och ska alldeles strax ta och göra mig i ordning. 11.22 går bussen till farmor. Jag ska till henne och städa eftersom jag inte hann göra det när jag var där i måndags. Men idag ska jag att hinna!

Efter jag varit hos farmor vet jag inte vad jag ska göra... jag VET att jag har bestämt att jag skulle göra något/vara med någon. Men vem fan var det...? Jag har så himla dåligt minne när det gäller sånt där. Hoppas personen i fråga hör av sig isåfall. Eller så är det var bara att jag inbillat mig att jag bestämt med någon idag? Men det känns verkligen inte så :o Haha, aja, vi får se hur det blir. Annars hittar jag väl på något annat att göra.

Nu måste jag göra mig i ordning.

Jag saknar mina kaniner.
Det var ju någon idiot (vet ej vem) som bröt nacken av dem för ett par år sedan...


Vi var ganska fina 2007











(För er som inte ser så är det jag och Soffan)

Nytt bandsläpp till Arvikafestivalen

EAGLES OF DEATH METAL (us)
SANTIOGOLD (us)
TIGER LOU (se)
FLORENCE VALENTIN (se)
KITE (se)
ELENETTE (se)

Snart bara en månad kvar... <3

Florence Valentin


Tiger lou

Kvällsmat


Är ganska förvånad över att JAG åt upp ALLT detta... :o

Tilda har en ny favvolåt

Hon har lyssnat på den typ hela dagen.
Liiiite pinsamt! (Eftersom låten är skitdålig ;D)


(HAHAHAH VET ATT DU ÄLSKAR DEN TILDA!)

Har du panikångest?

Om du har minst fyra av följande symptom som utvecklas hastigt och når sin kulmen inom tio minuter? Då är du drabbad.

1. Bultande hjärta eller hastig puls.
2. Svettning.
3. Darrning eller skakning.
4. Känsla av att tappa andan.
5. Kvävningskänsla.
6. Smärta eller obehag i bröstet.
7. Illamående eller obehag i magen.
8. Svindel, ostadighetskänslor eller matthet.
9. Overklighetskänslor.
10. Rädsla för att mista kontrollen eller bli tokig.
11. Dödsskräck.
12. Domningar eller stickningar.
13. Frossa eller värmevallningar.

Grattis till mig som har alla symptom.
Iofs har jag vetat länge att jag lider av panikångest. Men...

Jag tror ärligt talat inte så många vet hur det är att få en panikångestattack. Jag tror inte att jag kan förklara det så bra heller. Hjärtat slår tusen slag i sekunden, pulsen ökar, det svartnar för ögonen, händerna domnar bort. Helt plötsligt vaknar man på golvet, kroppen skakar och man är omedveten om vad som hänt.
Vet någon vad jag pratar om?


Idag måste man vara frisk för att orka vara sjuk

R hamnade på sjukhuset efter en kollaps i samband med en julgala för drygt ett år sedan. Det står en läkare över honom och säger: "Förstår du att du kunnat dö?" Men får ingen förklaring till varför han är i det här tillståndet. Utarbetad? Visst. Deprimerad? Nej. Uppe i varv? Ja. Alla frågorna surrade runt i R's huvud. Men vad hade hänt egentligen? Hela kroppen skakar.

- Jag hade inte ätit, inte sovit på flera dagar. Jag hade fullständigt förträngt kroppens behov. Jag kände ingenting längre. Ingen glädje. Ingen smärta. Ingen hunger. Ingenting. Det bara högg till i bröstet och jag segnade ner. Jag trodde att jag skulle dö. "Nu är det slut, tänkte jag", berättar han.

R blev beordrad vila. "Åk på semester. Det är bra för dig. Du behöver vila." sa läkarna. Så Rickad och hans närmaste familj åker på en välbehövlig semester till Thailand. En väldigt dålig idé visade det sig. Efter 13 timmars flygning kommer han fram till ett fuktigt, varmt och myllrande Thailand. R kollapsar på Phi phi island och blir körd på en flakmoppe till närmsta sjukhus av en thailändare som förbarmar sig. Resten av resen är ett enda kryssande mellan akutmottagningar i Thailand. Ångest.
- Ur mitt speedade röcken ser jag en läkare som viftar bort flugor från sjukhussängen. Jag trodde han drev ut onda andar ur min kropp, så långt hade det gått, säger han. Idag kan han äntligen skratta åt tokigheten.

Väl hemma kontaktade han ett nyss sjukhus i Stockgolm för att berätta om sina kollapser. Varför skakar kroppen? Han får ett frågeformulär i handen, ingen tar sig tid att lyssna till vad som egentligen hänt.
- Där satt jag och skulle fylla i ett frågequiz om huruvida jag ville ta livet av mig eller ej. Efter en kvart blev jag hemskickad. Så höll det på. Jag har full koll på alla akutmottagningar i Stockholm. Idag måste man vara frisk för att orka vara sjuk, säger han lite ironiskt.

Kulmen på R's helvetesår sker på Götgatan i full rusningstrafik en solig eftermiddag.
- Jag fick fullständig panik och kröp in bakom en korvkiosk. Där låg jag i fosterställning och ringde en psykmottagning. Där får jag tag i en kvinnlig psykiatriker som säger till mig: "Ta det lugnt, du har drabbats av en panikångestattack, nu gör du såhär..." Lugnt och pedagogiskt leder hon mig hem till min lägenhet... genom telefonsamtalet. Hon räddade mitt liv. Jag vet inte vem hon är men jag skulle vilja tacka henne, säger han. Det vfar första gången någon tog mig på allvar. Jag fick äntligen veta att jag inte var galen. Att det här är någonting som kan drabba vem som helst.

Här börjar R's mödsamma väg tillbaka till livet. Diagnosen var panikångest, och med hjälp av psykologer och tack vare öppenheten i familjen har R sakta kommit tillbaka. På köpet har han gått upp tolv välbehövliga kilo.
- Jag vill vara öppen om vad som hänt. Det är inte fult att visa sig svag. Jag är trött på bilden av mig själv där folk tror att jag sover med en rosa strutsboa runt halen. Jag är en vanlig människa med vanliga behov som vem som helst, säger han och sticker inte under stolen med att mediabilden av honom har han delvis varit med om att skapa själv.

Redan som nittonåring belev han medlem i After Dark, sedan har det bara rullat på med konceptskapande åt Sverige mest efterreaktade artister som Carola, Måns Zelmerlöw, Linda Bengtzing och Charlotte Perrelli. Även hans kontollbehov och perfektionism har spätt på panikångesten.
- Mitt knark var prestationerna. Nu har jag lärt mig att hantera min panikångest. Jag vet att jag inte kommer att dö av det. Det handlar om en inställning till saker och ting. Nanne Grönvall sa en sak till mig som jag tänker på varje morgon när jag vaknar. "Är glaset halvfullt eller halvtomt?" Även om det suger att stiga upp så måste jag bestämma mig för hur jag ska tackla dagen just nu. Det har också hjälpt till att jag bloggar om min panikångest för då tar jag mig i kragen, säger han och sticker handen i håret.

Årets Melodifestival var det stora provet för Rickad Engfors. Det var första gången han lämnade Söder på flera månader. Tidigare kunde ett telefonsamtal, ett måste, en gratulation på födelsedagen, utlösa en panikattack.
- Det är en stor seger för mig att ha klarat av det här. Nu börjar mitt nya liv, säger R med glimten i ögat, rättar till den trendiga vintagekavajen och försvinner bort i gatumyllret. En promenad som skulle varit omöjlig för ett år sedan.
Agneta Elmegård


 

Rickard Engfors


Hemma från stan

Vi kom till tandläkaren typ en kvart för tidigt så vi fick sitta där och vänta. Strax efter oss kom en turk på ca 40 år. Han gick direkt in på toaletten, och seriöst... jag har ALDRIG hört någon kissa så högt. Hahahaha! Jag satt liksom på andra sidan rummet (och det var ganska stort) + att jag hade mp3 på i öronen, OCH JAG HÖRDE. Haha... jag och Jakob började asgarva. Mogna ungar är vi :) Strax efter turken kissat klart så kom Tilda in till tandläkaren, hon skulle också dit. Sammanträffande (y) Precis efter hon kommit dit så var det Jakobs tur att gå in till tandläkaren, så jag följde med. Han hade inga hål och tandläkaren sa att han borstade tänderna jättebra ;)

När han var klar så gick vi till busshållplatsen vid kyrkan för att åka in till stan. Bussen kom fem minuter senare och efter ca femton minuter var vi inne i stan (tog snabbussen). Då gick vi till Eddies för att köpa godis, men det fanns bara äckligt kvar. Så vi bestämde oss för att gå till Donken och äta, men först gick vi en sväng förbi Torget. Där träffade vi Jonas och Adam. Jonas tyckte att jag var en snäll lillasyster som bjöd min bror på Donken. När vi pratat med dem en stund gick vi till Donken och åt. På vägen dit träffade vi Simon som sa "det där måste vara din lillebror Magda? Ni är så himla lika!!!" Haha. Jag själv tycker att vi inte är ett dugg lika.

Väl på Donken beställde vi Lilla menyn med plusmeny (fett). När vi ätit upp gick vi till Hemköp där jag köpte dom nya fyrkantiga ostbågarna (så himla goda) och powerking till oss. Yummie. Sen skyndade vi till torget för att hinna med bussen som gick om tre minuter. Vi hann nätt o jämt med den. När vi åkt i ca tjugofem minuter hoppade vi av bussen och då var vi i centrum. Vi gick av där för att hämta våra cyklar som fortfarande stod kvar vid tandläkaren. Sen bar det av hemåt...

Vi kom nyss hem. Nu sitter jag här vid ena datorn och lyssnar på Alexander Rybak (bby) och Jakob sitter vid andra datorn bredvid mig och spelar Metin.

Eller hur är han och jag inte lika?!
Enda likheten är väl att båda ser lika retard ut på denna bilden... :P


Strax tandläkaren IGEN...

... fast denna gången med Jakob. När vi varit hos tandläkaren drar vi till stan. Hörs ikväll.


Följ min blogg

Follow magdasixx.blogg.se

Hemma från tandläkaren

Jag trodde seriöst att tandläkaren skulle slita sönder min käft med den där djävla tandtråden. Ojojoj, tur att man inte har tandläkarskräck iallafall.

Besöket hos tandläkaren tog bara tio minuter. När jag var klar ringde jag Julls, som låg och sov som vanligt = inte svarade. Så jag ringde Soffan och hörde om hon hade luch, det hade hon. Jag cyklade dit och träffade henne och Linnea ett tag innan jag cyklade vidare hem. Dock hann jag inte så långt innan ca tio småkillar sprang emot mig. Det var min lillebrorsa och hans kompisar. Ismen (min brorsas kompis) började fråga massa saker "har du fått någon ny Nalle Puh-tidning Magdan?" osv osv osv. Söt han, haha! Sen sa jag till Jakob (min bror) att han skulle skynda sig hem sen eftersom vi ska till tandläkaren, och sedan cyklade jag hem.

Mer än det har jag inte hunnit göra. Jag får väl se när Julls hör av sig. Segfan! Jag ska göra kebabrulle av dig.


Tandläkaren+Julls+***** *****

Sitter och snorar framför datorn, hatar allergi. Jag ska alldeles strax ta och gör mig i ordning. För runt kvart över elva (senast) måste jag cykla ner till tandläkaren. Ska vara där kl. halv tolv. När jag varit där ska jag ringa Julls och då blir det chill med dill. Vi SKA SKA SKA köpa *******. Fega inte ur nu Julls ;) Sagt är sagt! När vi köpt det ska vi väl använda det. 

Jag har även lovat mamma att vi ska åka med Jakob till tandläkaren (haha, det går fort Julls). Efter det vill jag in till stan. Kan vi åka dit Julls?! De har lösgodis för 2.90 kr/hg på Eddies :O

Nu måste jag göra mig i ordning. Puss på er.

Mattias.F och jag på min lillebrorsas dop (var det då?), hahahaha.

Veckans favoritlåtar - Topp 20

  1. Alexander Rybak - Fairytale (Man kan inte låta bli att älska den...)
  2. Dead by april - Carry me (Finaste låten på länge, ja)
  3. Mötley Crüe - Wreck me (Lyssna så förstår ni varför jag gillar den ;D)
  4. Lasse Lindh - Flickan på drift (Det räcker att säga Lasse Lindh så förstår alla.)
  5. Martin Stenmarck - A million candles (Tyst... jag gillar den.)
  6. Mötley Crüe - Without you (Säger bara... Mötley Crüe.)
  7. Johnossi - 18 karat gold (Denna låten är "skön" om man får uttrycka sig så.)
  8. Kent - Socker (Gammal Kent-låt som man inte kan ogilla.)
  9. Paris Hilton - Nothing in this world (Hon ÄR bra. Säger du emot så ljuger du.)
  10. Hinder - Lips of an angel (En av de finaste låtarna.)
  11. Depeche Mode - Enjoy the silence (Antagl. en av världens bästa låtar någonsin.)
  12. Kelly Clarkson - Breakaway (Ganska gammal låt, men fortfarande sjukt bra.)
  13. My chemical romance - Cancer (MCR... jag vet... men låten är så fin.)
  14. Nordman - Vandraren (Hans röst är kärlek.)
  15. From first to last - Worlds away (Låt som alltid fastnar på hjärnan. Asbra.)
  16. Joan Osborne - What if god was one of us/One of us (Fin låt.)
  17. Mötley Crüe - Tonight (Älskar älskar älskar.)
  18. Lasse Lindh - Vampyrflickan (Är du Edward så är jag din vampyrflicka?)
  19. Depeche Mode - Personal jesus (Depeche i all ära!)
  20. My chemical romance - Teenagers (Åter igen... MCR... men det är bra :<)

Alla låttitlar fungerar som spottislänkar. Tryck på dem för att lyssna på låtarna i Spotify :)

Nikki Sixx - basist i Mötley Crüe


Don't be such a coward

Sitter just nu och lyssnar på musik och försöker övertala Julls ang. en grej, men hon är så himla feg. Kom igen vad fan Jullan?!

Förutom det så pratar jag med lite annat folk och är ensam hemma. Eller ja, jag har en pappa som sitter i en fotölj och sover en bit bakom mig, men det borde väl inte räknas? Haha! Nästan så jag borde ta kort på honom och lägga upp här...? ;)

Jag vill ut och fota... men hur kul är det på en skala 1-10 när det regnar och är mulet? Usch för vädret. Kommer det bli någon sol nu i veckan?! Hoppas på det iallafall.


Dead by april...

... är så himla bra.
Dead by april - Carry me (spottislänk för er med Spotify) <--- KLICKA

Jag är just nu ensam hemma. Sitter och pratar med lite folk på MSN. Blir lite sur på att Mattias inte svarar, vill prata med honom ju ._. Förutom pratar med folk på MSN så lyssnar jag på DBA (har bytt ut norsken nu). De är så himla bra.

Jag skulle ju egentligen ha varit med Julls idag, men det blev inte så. Vi ska vara imorgon istället. Då ska vi göra en grej som jag inte tänker skriva vad den är än. Ni får veta (se) imorgon. Ojoj!
Ni får gärna gissa på vad vi ska göra?
(De som gissar rätt får länkar ;D)

Imorn ska jag även till tandläkaren... två gånger! En gång ska jag själv dit och en gång ska min lillebror dit. Lovade mamma att följa med honom dit eftersom hon jobbar då. Jag är så himla snäll alltså. Haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på DBA och prata med bl.a. Julls.


Nyss hemkommen från BUP

Tog bussen in till stan imorse för att åka till Bup. På bussen träffade jag Karro, Jessica, Anna osv. När bussen var framme på torget stod jag med A, K och J ett tag till de skulle med sin buss. När den kommit såg jag Jonas så jag gick och pratade med honom till hans buss kom. När den gjorde det så kom även min buss och jag hoppade på den och gick av efter fem minuter i Inre hamn - sen gick jag sista vägen till BUP. Det gick faktiskt riktigt bra på BUP idag - delvis iaf. Ska inte gå in närmare på det. Efter BUP gick jag till stan för att ta bussen till farmor och städa.

När jag kom till farmor insåg vi att tiden var knapp och att jag inte skulle hinna städa innan bussen gick - så vi fikade bara. Vid tio i ett så tog jag bussen därifrån. Ett fetto satte sig bredvid mig och tryckte in mig i väggen... Jennifer bara skrattade åt mig när jag smsade och skrev att fettot mosade mig och hon (J asso) såg mig. BITCH :@ Aja. När jag kom till torget satte jag mig och väntade på bussen hem som skulle gå 13.25. När den kom hoppade jag på den och åkte hem.

Nu sitter jag här, i soffan, och lyssnar på Mötley och ska alldeles strax ta och laga lite mat tror jag. Gissa vad? ;) Pastaaaaaaa.

Vi hörs sen.


Sex and the city - The movie

Sitter och kollar på SATC-filmen just nu. Är inte det minsta trött och då är det ju ingen idé att lägga sig för att försöka sova ändå. Då ligger man bara vaken hela natten istället. Eller hur?

Imorgon ska jag till Bup. Efter det ska jag städa hos farmor och vara med Julls. Blir nice. Tror att jag och Julls ska vara i stan? Jag behöver hårfärg... ska nog köpa det. Jag ska ju bli röd igen!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Folk får gärna smsa mig! Ni har mitt nummer :>

Nyss käkat - asgott!


Grilla flintastek blir!

Solen steker på som sjutton och det är sjukt varmt. Hur skönt?!

Sen ska vi (familjen alltså) grilla flintastek. Fifan vad gott! Har inte ätit det sen förra året tror jag... eller? Aja.

Just nu sitter jag och lyssnar på... gissa vad?... och pratar med ÖGGÄ på MSN. Cool d00d det. Jag har nyss redigerat lite bilder som ni kan se i inläggen under detta.

Skulle bara uppdatera er lite om läget, känner att jag har bloggat väldigt mycket idag. Eller... jag har mest lagt upp bilder. Men ändå! Hörs väl sen. Puss.

SVAR TILL JONAS: Nej, den gick inte sönder. Det är en gammal goding som håller föralltid ;D Haha!

Dock blir det flintastek som kommer ligga på denna skitsnygga grillen idag.

I'm in love with a fairytale


Körsbärsträdet på gården just nu



Tryck på miniatyrbilden om du vill se bilden i större format.
Funkar det inte så uppdatera sidan till det går...

Just nu @ my place


En suddig Magda med ormskinnsleggings från Lindex, oversize-tischa från H&M, väska från nån affär, linne från H&M och skor från Vox tror jag.

 


Mamma


Pappa

Kan inte tiden gå lite snabbare?



Ge mig Arvikafestivalen NU TACK!
Någon som längtar lika mycket som jag?

Ni suger...

... på att kommentera.

KOM IGEN?!


A wise man once told me...

"Jag förstår det gör ont och jag förstår att jag inte kan veta all skit du har inom dig... Men Magda, om jag ska säga det kort: Livet kommer göra ont och det kommer svika dig en massa gånger. Men tro mig... du kommer möta så många häftiga kärlekar, så många vänner o uppleva så många underbara och oväntade stunder i ditt liv. Och dom kommer få dig att växa som människa och känna sån trygghet o värme att... livet VERKLIGEN är värt att leva!!! Tro mig. /Lasse"

Varje gång jag känner mig lite nere så läser jag detta smset som jag fick av Lasse när allt kändes som tyngst. Det får mig att tänka positivt och inse att det faktiskt finns ett ljus i mörkret och att jag kan hitta det. Bara jag ger mig fan på att hitta det så gör jag det. Det mesta handlar om vilja. Alla klarar av vad som helst bara man har vilja.

Jag vet att när allt känns åt helvete så har man svårt att tänka positivt och kämpa för att allt ska bli bättre. Man har ingen ork och man tänker att det aldrig kommer bli bättre så man struntar i att försöka göra något åt det som gör ont. MEN... det är just det man inte ska göra. Även om allt känns hopplöst och fel så ska man ändå försöka att tänka positivt. Jag vet att det är svårt, men försök. 

Jag mår så dj*vla mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett par månader sedan - för jag bestämde mig för att kämpa för att få allt att bli bra igen. Jag vägrade ge upp och jag lyckades. Här sitter jag nu och skriver, gladare än någonsin. Förstår ni hur stolt jag är över mig själv som tagit mig upp ur skiten i stort sett helt på egen hand? Jag lovar att det värt att kämpa och aldrig ge upp, för när ni tagit er upp och mår bra så kommer ni få känna en underbar känsla. Vill ni så kan ni. Kom ihåg det.

Jag och min fina.


PC INSPECTOR smart recovery

Håller på att göra en smart recovery på kameran med programmet PC Inspector smart recovery. För er som inte vet så är det ett program som kan leta upp gamla och kastade bilder i kameran. Ska bli kul att se vad för bilder som hittas :p Kanske lägger upp några här sen.

Vill ni göra en smart recovery på eran kamera så kan ni ladde ner PC inspector smart recovery HÄR.

Detta programmet funkar även om du råkat kasta någon bild som du ville ha kvar. Då kan det leta upp bilden och du får den tillbaka. Smart va?


Jag

Det är såhär jag ser ut Candy! ^_^
Eller ja, nu för tiden har jag mest uppsatt hår. Men när jag fixar håret ser det ut sådär.
(Fick du min kommentar där jag skrev att det inte var jag i svart hår och att jag kunde lägga ut en bild på mig?)

Alla bilder upplagda

Nu har jag lagt upp alla bilder. Sitter fortfarande och lyssnar på Norges bidrag och så drömmer jag lite om Alexander :* Haha <3

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Vill göra något men alla verkar vara upptagna och det suger ju lite (mycket). OM NÅGON INTE ÄR UPPTAGEN SÅ FÅR DEN GÄRNA HÖRA AV SIG. NI HAR MITT NUMMER ALLIHOPA (eller?)

Imorgon är det ny vecka och jag har ju inte skola en enda dag ;) Riktigt skönt!

Jag vill åka till Stockholm och träffa Linnéa... Har inte träffat henne på mer än ett år! Synd att man inte hade pengar nu, annars kunde jag ha dragit... typ på torsdag! Hehe :(

Nästa veckas planer: (listan kommer fyllas på med tiden)
MÅNDAG: Bup, städa hos farmor?, Vara med Julls (I need money)
TISDAG: Vara med Julls (färga håret?!) Tandläkaren + stan med Jakob
ONSDAG: Vara med Natha (tror det var idag?) - Städa hos farmor
TORSDAG:
FREDAG:
LÖRDAG:
SÖNDAG:

Girl, interrupted @ JULLS PLACE

Jag och Soffan cyklade hem till Julls. Gick inte så bra till en början eftersom vi hamnade i skogen. Men till slut hittade vi!

När vi kom till Julls kollade vi på Girl, interrupted och chillade järnet.
























Bilder på det jag köpte (fick) igår







Funkar inte miniatyrbilderna så uppdatera sidan och testa igen :)
       
+ två par leggings.

Bilder från i fredags


















Alexander Rybak <3<3<3<3

Har nyss gått upp och ätit frukost. Sitter nere i soffan och ska väcka Julls med tusen SMS. Ska höra med henne om hon vill med och meta idag, haha. Vänta lite... fick svar nu. Ska kolla vad hon skrev... Hon skulle vara med Tilda - moget. Aja, då slipper jag göra mig iallafall, gött. Fast det ska jag nog göra ändå, haha.

Igår vann inge Malena i ESC, men det vet väl alla? Jag lyssnar på Norges bidrag (den låten som vann). Ganska bra låt... ehe. Eller? (NEJ BÄST!!!!!!!)

Nu ska jag göra mig i ordning. Uppdaterar när jag är klar med bilder från i förrgår och igår.

Sitter hemma hos nigger-Julls

Har nyss kollat på Girl, interrupted - bra film. Nu ligger Soffan och Julls nere på golvet och kollar i Soffans mobil eller något. Jag har lånat Julls dator och sitter här och skriver + lyssnar på Kent (asbra!)

Jag och Soffan ska väl alldeles strax cykla hem tror jag. Jag är sjukt trött.

Sorry för jag inte la upp bilderna idag som jag sa att jag skulle, men jag har helt enkelt inte hunnit. Tror nog ingen dör av det, men! Haha.

Nu ska jag sluta skriva. Hörs imorgon.
Natti!

JAJAJJAJAJAJJAJJAJAJ

JAJJAJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAAJAJ
JAJAJAJJJJJJJJJJJJAJAJAJAJAJJAJAJJAJAJJAJJAJAJJA
JAJJAJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAAJAJ
JAJAJAJJJJJJJJJJJJAJAJAJAJAJJAJAJJAJAJJAJJAJAJJA
JAJJAJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAAJAJ
JAJAJAJJJJJJJJJJJJAJAJAJAJAJJAJAJJAJAJJAJJAJAJJA
JAJJAJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAJJAJAJAJJAJJAJAJJAAJAJ
JAJAJAJJJJJJJJJJJJAJAJAJAJAJJAJAJJAJAJJAJJAJAJJA

Den som vet vad detta betyder får en länk. (Magda goes Kissie-style!)
JULLS FÅR INTE SÄGA FÖR HON VET REDAN.


2002

Hittade en lagomt söt bild på momos inloggning.

Madeleine, Mattias, Rex, jag och Anton 2002.


3 par nya skor + kläder

Bergvik blev.
Fick tre par skor. Ett par high-heels, omg... och två par tygskor (ett par svarta och ett par vita). Fick även ett par "slitna" korta jeansshorts, en tischa och två par leggins. Nice.

Kan lägga upp bilder sen... har inte möjlighet till det nu för jag sitter vid datorn hemma hos momo och mofa (OMG!) Vi ska alldeles strax äta våfflor... vet dock inte om jag orkar D:

Något som jag inte heller vet om jag orkar är att se på film med Julls och Soffan ikväll. Jag vill nog helst bara ligga hemma och se på ESC-finalen... ehe. Får se hur det blir med det.

Nu ska jag sluta skriva och dricka upp min Vitamin Well's (yummie). Vi hörs när jag kommer hem.
Puss!

UPDATE:
Jag drar till Julls ändå.
ESC kan jag se imorgon.


Nya skor

Har alldeles precis gjort mig i ordning. Ska strax käka lite och sen ska jag till Bergvik med hela familjen (haha) och få nya skor. Yay! När vi köpt skor ska vi till mormor och morfar för att fika/äta. Hoppas Rex är hemma, hehe...

Ikväll blir det film med Soffan och Julls som sagt.

Nu måste jag käka. Sorry för ett kort inlägg, men jag tänkte bara berätta vad som händer idag.
Känns som att det kanske bli dåligt med uppdateringar idag...
(Ska försöka hinna lägga in bilderna från igår också)

Hörs sen gullungar.

Hemma igen

Kom hem för ca en kvart sedan. Nu sitter jag och ser på TV och lyssnar på musik (bra kombo?) Jag ska alldeles strax gå ner och lägga mig. Ska bli så himla skönt att sova! Men först ska jag skriva lite om dagen.

Runt halv fyra åkte jag och Soffan in till stan där vi träffade Oskar en stund. Sen "hade vi inget att göra" så vi åkte fram och tillbaka till Skoghall. När vi kom tillbaka till stan gick vi till Kicks och provade massa smink (som vanligt :p). När vi gjort det gick vi ut och mötte Johanna. Vi fick vänta en lite stund på henne, och när hon kom så gick vi och chillade vid Pråmen innan vi gick och käkade. Gött! När vi satt och åt kom Jonas. Sen var det dags för spelning så vi gick till Uno. Där var Sonny, Linda och Sonnys kompis. Senare kom även Sean, Victor, Victors tjej, Riddarn, Pontus, Adam (grattis <3) osv. Alla banden som spelade sög. När det var slut gick vi till torget för att vänta på bussen, sen åkte vi hem. Jag och Soffan gick av i centrum för att hämta våra cyklar och sedan cykla hem.

Så nu sitter jag här och ser på TV och lyssnar på musik som sagt.
Imorgon blir det en sväng till mormor på dagen och på kvällen ska jag se på film med Julls och Soffan hemma hos Julls. Blir nice.

Bilder från idag kommer upp imorgon. Nu är det dags för sängen. God natt!

PS. Jag tror jag älskar Adams kramar...! :D .DS

Stan redan nu - ojrå!

Pratade med Soffan nyss. Hon skulle in till stan redan halv fyra. Så jag drar och möter henne vid skolan nu och sen drar vi in till stan.

Vi hörs ikväll.
PUSS!

Jag och Soffan - 2008


Allergimedicin <3

Mamma kom nyss hem med min nya allergimedicin, wiho! Lite kul är att den skulle ha kostat 166 kr, men för mig kostade den bara 41.50 kr, eftersom jag har så många andra mediciner utskrivna. Haha! Magdiz är stammis på apoteket :>

Jag har nyss ätit och nu sitter jag och pratar med Johanna på MSN. Hon ska med till spelningen ikväll, blir nice :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning IGEN tror jag. Måste byta kläder och fixa håret.
Puss på er.

Det dröjer ett bra tag...

... innan jag åker och handlar igen. Fy fan! Hur kul tror ni det är att konka runt på två kg hamburgare, tre kg ris, två rostmacksförpackningar, lax, matlagningsgrädde, créme fraiche, tomater, gurka, sallad, hamburgerbröd, två feta djävla falukorvar och en knippe lök genom hela djävla Karlstad? Och som grädde på moset bar jag allt i ett par PAPPERSKASSAR. Så nu är min händer sönderskurna. Aj aj aj. Fy fan för att handla!


Bild lånad av http://google.se


Nu sitter jag iallafall hemma och lyssnar på Mötley Crüe och ska strax laga lite mat. Vet dock inte vad jag ska laga... men jag vill ha PASTA (som alltid). Det är så himla gott!

Vi hörs sen.

Nu ska jag belöna mig själv med en (lite mosad...) donut. YUMMIE!

GRATTIS ADAM!

Vill bara skriva grattis till världens bästa Adam som fyller år idag. Har redan smsat honom och grattat, men man kan ju inte gratta någon för många gånger, eller hur?

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ADAM!
Vi ses ikväll!

Nu drar jag iväg och handlar! Wish me luck.

Gammal bild - från typ november 2008


Vuxenpoäng till mig

Är uppe tidigt dag, för jag ska iväg och handla mat. Haha, hur vuxet?! Kände mig himla snäll igår så jag erbjöd mig att åka in till stan och handla åt mamma imorgon (idag alltså) Ska nog försöka få henne att låta mig köpa hårfärg till mig eftersom jag var så snäll... hehe. Måste verkligen färga håret. Utväxt och lilabrunt hår är ju inte så snyggt.

Nu måste jag göra mig i ordning, klä på mig och äta. Vi hörs när jag har varit och handlat!



Eurovision song contest

Sitter och kollar på ESC samtidigt som jag pratar med Julls, Soffan, Sonny osv på MSN. Jag har nyss käkat en fet tallrik med fil och massa gott i. Älskar't!


Imorgon blir det spelning på kvällen som sagt. Soffan kanske följer med. Ska försöka tvinga henne iaf! Innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Blir väl duscha och göra mig i ordning inför kvällen bara. Mamma ska in till stan med Malin... jag hade velat följa med, men det får jag antagligen inte. De ska väl ha en egen tant-stund ;) Så jag får sitta hemma själv! Hur kul?
Aja, jag får det iallafall kul på kvällen.

Nu ska jag fortsätta kolla på ESC.
Hörs imorgon.

Liseberg 15 juni?


Kollade nyss tågbiljetter till Göteborg den 15 juni. Jag, Soffan och Julls funderar på att dra dit då för att gå på Liseberg! Just nu kostar de bara 190 kr tur och retur - hur billigt som helst. Hoppas verkligen det blir av, för jag hann aldrig med att åka till Liseberg förra året... har varit där varje år annars.

Här är mina favvo-karuseller på Liseberg!
(Svar till Tilda: Nej, detta är långt ifrån alla karuseller xD)

Lisebergsbanan


Min nummer 1 favvo! BALDER <3


Flumeride


Jukebox


Kållerado


Kulingen


Spinrock


Slänggungan

ALLA BILDER ÄR LÅNADE FRÅN http://google.com!

Jag är så djävla pepp

3 juli 2009 - Depeche Mode LIVE @ Arvikafestivalen <3




Uppdateringstvång

Har ingenting speciellt att berätta, kände bara att jag var tvungen att uppdatera.

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Little boots och överväger att resa mig upp och gå och hämta tv-dosan som ligger framme vid tv-bänken så att jag kan starta tv:n... men tror ni jag orkar det eller? Nae...

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls. Suttit vid datorn, lyssnat på musik och lagat mat bara.

Imorgon är det fredag och dags för AFTS, Evicon och något mer band på UNO. Skulle ju dit med N egentligen, men hon är tydligen sjuk eller något så det blir inte så. Ska ringa och prata med Soffan och höra om hon vill med mig dit strax.

Mamma frågade mig nyss om jag ville med på "ljusparty" idag. Haha, vad fan är det? Är det typ som tupperwareparty eller? Så man ska köpa en massa dret? Tror jag skippar det isåfall, haha!

Nej, nu ska jag lyfta på arlset och sätta på tv:n.

Pasta och pastasås m. kokoskyckling (asgott!)

Little Boots till Arvika


Julls, du blir grisfärs snart!!!

Sitter och gör ingenting. Pratar lite med Mattias och några andra på MSN bara. ÄVEN ATT JAG VÄNTAR PÅ JULLS SOM FÖRMODLIGEN LIGGER OCH SOVER. Jag blir så himla galen, haha. Striiiik som fan ska hon ha!

Jag har nyss sminkat mig och borde nog gå ner och fixa håret + klä på mig. Men vart finns orken? Jag är så djävla trött på alla kläder i min garderob/garderobsrum. Jag vill ha nya kläder!!! (Detta är ett meddelande till dig mamma...)

Nej, nu måste jag faktiskt klä på mig och fixa håret. Vi hörs sen.
RING MIG JULLS DIN DJÄVLA SKITHÖG!

UPDATE: Men moget att hon är sjuk.... -.-

(Patrik från min förra klass på bilden. Fin praoplats hade han & jag...)
JULLS OM DU INTE VAKNAR DU SÅ GÖR JAG
LIKADANT MED DIG SOM MED GRISARNA PÅ BILDEN!


Hur ska jag klippa mig?

Jag vill klippa mig, men HUR?
Och ska jag spara ut eller klippa kort?
Jag funderar på att färga rött igen, lägga i lite svarta partier och spara ut det långt...

Tacksam för tips!

SERIÖST! Kolla vilken lång lugg jag hade förra sommaren! :O

Kanske borde flytta till Irak?

Eller har de pollen och gräs där också? Där finns det väl bara sand, palmer och dret eller? Jag står fan inte ut med min allergi (ursäkta att jag svär). Näsan rinner som sjutton och jag helt konstig i halsen. Fast mamma har iallafall ringt till doktorn och fått medicin utskriven för allergin nu. Hoppas den hjälper för jag vill inte gå runt och snora och låta som en bebis (är inte heller så sugen på att flytta till Irak...)

Gissa hur skönt det är att vara ledig från skolan? Asskönt!
Men som jag skrev i ett inlägg för ett tag sen så kan jag verkligen inte sova när jag väl får det. Jag vaknar halv nio och kan inte somna om. Så här sitter jag nu.

Idag ska jag vara med Julls. Tror hon slutar vid tolvtiden och då kommer hon hit sa hon. Striiiiik ska hon ha ;)


Hittar ni mig? ;)
Eller smälter jag in tillräckligt bra för att kunna flytta till Irak?

(Det är en bild på mitt ansikte inklistrad någonstans på bilden)

Special K är fan godast av allt...

(... efter saltgurka då)

Har precis käkat en tallrik med fil och special K (<3) och kollat på MTV Cribs. Man fick se 50 cent's hus... seriöst... WOW. Där ska jag bo när han dör eller flyttar. Eller så kanske jag ska ta och gifta mig med honom...? Aja. Där ska jag iallafall bo någon gång!

Nu sitter jag här och lyssnar på Paris Hilton (bäst) och pratar med Jonas och Julls på MSN. Funderar på att gå ner och lägga mig, men det känns lite väl tidigt. Jag menar... jag är liksom ledig imorgon?! Vara uppe länge och sova länge = great (Y)

Jag vet inte vad jag ska skriva nu... eller jo! Jag är sjukt sugen på muffins. Måste fan baka det imorgon. (Ja, mamma. Jag plockar undan efter mig :P)

Vi hörs imorn! Avslutar med en bit från en PH-låt och spottislänk (mitt fina ord) till den låten!

Nothing in this world can stop us tonight.
I can do what she can do so much better.
Nothing in this world can turn out the light.
I'm gonna make you feel alright tonight.
Paris Hilton - Nothing in this world ♥ <-- BÄST!


För er med Spotify:
Paris Hilton - Nothing in this world


Sa ju att jag är bäst på att laga mat

Jag har nyss stekt pannkakor. Har typ aldrig gjort det förut tror jag, men de blev asbra! Säger ju att jag är bäst på att laga mat ;)

Just nu sitter jag och pratar med K på MSN och lyssnar på MCR (hehe...) samtidigt som jag redigerar lite random bilder jag hittat i datorn.

Mamma åkte precis hemifrån för att delta i Vårruset. Pappa, Anton och Jakob är på golfen så jag är helt ensam hemma = inte så kul! Men det går. Är det något bra på TV:n ikväll? Tror inte det, va? Ååh... dryg dag. JA!

Men imorn blir det iallafall roligare. Ska vara med Julls och vi ska börja med en grej som vi har pratat om ett tag. Ni kommer få se! Lovar. Kommer bli dretkul, hoppas jag. Haha!

Förresten får det gärna ta och bli sommar nu!
(Lite coolt att jag bara badade utomhus en enda gång förra året... Se bilden nedan)




Följ mig med bloglovin

Jag har gått med i Bloglovin nu... vet inte riktigt vad det är. Men ni kan iallafall följa min blogg om ni är medlem där/blir medlem där. Då får ni typ ett meddelande eller något som säger att jag uppdaterat min blogg (?) Aja! Klicka på länken nedan för att följa min blogg. (Eller klicka på ikonen i menyraden till vänster) Puss på er!

Följ min blogg med bloglovin

Nigr - HAHA!



Läste nyss Blondinbellas pojkväns blogg och kunde inte låta bli att asgarva när jag läste detta. HAHAHAHAHAHHAHA!
Bild från Nils blogg.

JAG HAR LOV!

Jag är ledig fram till 25e maj ;)

Fick nyss veta att jag är ledig imorgon. På fredag har jag ingen tyska, mekun eller historia. Eller jo... jag måste väl åka och fixa närvaro på mekunen, men det tar ju typ en minut bara. Nästa vecka, på måndag, så ska jag till Bup på den enda lektionen jag har, på tisdagen så är det nationella provet i matte  (och det ska jag ju inte göra eftersom jag ska gå om ettan), på onsdagen har vi studiedag och sen på torsdagen och fredagen är det klämdagar och fan vet.

FAN VAD SKÖNT! Jag är ledig i... hur många dagar blir det? 11! Vet att ni är avis.
Egentligen fick jag ju lov igår eftersom jag inte hade skola då eller idag heller... :O 13 dagar!


Tre minuters skoldag - värt...

Drog till skolan - pratade med Ann i tre minuter - fick veta att engelskan var inställd - åkte hem. Det där är vad jag gjort sedan jag senast uppdaterade bloggen. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Dock har jag tröttnat på typ allting jag har så jag vet inte vad jag ska lyssna på... GE MIG FÖRSLAG?! (Vad som helst utom typ hiphop och sån skit :>)

Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt...

Fota kanske jag ska ta och göra... hmm... Aja! Nu ska jag iallafall ta och läsa senaste numret av Veckorevyn som jag fick i posten idag (beställde gratis på Kenzas blogg)

PS. NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA :> Kommentera mera!!! .DS


The contrast between love & hate

Det var du som inte visste vad som saknades just då.
Det var jag som inte fattade att du kanske kände nåt ändå.
Det var jag som skapade bilden när jag aldrig fick nåt svar.
Tack vare den bilden finns det ingenting kvar.


Jag skulle kunna sitta här i tusen år och skriva om hat. Hat är ett så djävla starkt ord och jag kan erkänna att jag använder det alldeles för mycket. "Fan vad jag hatar Sara, hon är så djävla korkad" (finns ingen som jag känner som heter Sara) är en mening som lätt skulle kunna flyga ur min mun. Jag dömmer folk alldeles för fort och det händer ofta att jag säger att jag hatar någon som jag inte ens känner. Jag försöker verkligen sluta med det, för jag vet ju att man inte kan hata någon man inte ens känner. Fast det kan nog vara så att man hatar hur personen beter sig, och då säger man att man hatar den personen. Det är ganska stor skillnad på att hata hur någon beter sig och att hata själva personen.

Så var det då när det tog slut med mig och Khim. Han började bete sig skitdåligt mot mig och jag hade ingen aning om varför, jag hade ju inte gjort honom något? (Nu i efterhand vet jag varför och jag kommer till det såsmåningom) Han började kalla mig saker och han fick mig att bli riktigt ledsen. Han sjönk så djävla lågt i mina ögon och jag började känna en sjukt stark hatkänsla. Det fick mig att bete mig likadant tillbaka. Det fick mig att gå runt och säga hur mycket jag (trodde att jag) hatade honom. Det blev som en ond cirkel. Så fort han skrev något dumt till mig så skrev jag något minst lika dumt tillbaka.

Igår började vi prata lite mer seriöst och jag frågade VARFÖR han betett sig såhär. Då fick jag svaret att han inte hade vetat hur han skulle bete sig. Ungefär så var det för mig med. Men i början försökte jag faktiskt prata på som vanligt med honom. Jag försökte få det att fungera att vara vänner. Fast hur lätt tror ni det var när jag bara fick dryga svar tillbaka? Jag gav upp. Sen började ju han bli otrevlig mot mig och då blev jag så djävla besviken och arg. Jag visste inte hur jag skulle bete mig (<---) så jag började bete mig likadant. Hur moget är det då? Varför inte bara ta tag i saken direkt och reda ut det? Jag vet inte varför både jag och han började bete oss sådär. Men iallafall. Vi pratade ju som sagt igår och sa förlåt för att vi betett oss som vi gjort.

Jag erkänner att jag har betett mig som en riktig barnrumpa. Jag förstår verkligen inte att jag kunde bli sådär. Seriöst, jag trodde faktiskt att jag var mer mogen än så? Men men... kanske är jag det eftersom jag har sagt förlåt? Aja.
Vi ska iallafall försöka vara vänner nu. Det märks hur det går. Tror det kommer gå bra faktiskt...

Jag hatar mig själv för att jag ens påstått att jag hatat Khim. För det gör jag inte och det kommer jag aldrig göra. Jag hatade bara hur han betedde sig mot mig. Har man en gång älskat någon så kan man inte bara sluta med det. Nu sitter jag inte här och säger att jag är kär i honom, men jag älskar honom. Som vän. För att jag vet att han är en bra människa.
 


Rött eller brunt? SVARA



Ska jag färga håret rött igen? Eller färga det brunt?
Just nu är det typ lilabrunrött... haha. Inte så snyggt kanske!

Allergihelvete

Sitter och snorar livet ur mig. Hatar hatar hatar allergi. Har ingen medicin som funkar heller...

Aja. Jag har nyss gjort mig i ordning och ska alldeles strax ta något att äta. Tänkte uppdatera lite snabbt först bara.

Idag har jag typ en lektion i skolan... och det är egen tid (har ju det typ hela tiden). Hur kul? Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog åka hem och inte göra något speciellt, kan ju vara skönt det också ;>

I helgen vet jag inte heller riktigt vad jag ska göra... eller  jo! På fredag ska jag till Uno med Natha och kolla på Aim for the sunrise, Evicon och något mer band... (tror det är ett till band?) Blir nog snizz.

ATTENTION JULLS!!!!!!
Berta och Hulda, när blir det?!



Soffan & Julls har gått

S & J drog nyss. Alldeles strax börjar Desperate housewives - samtidigt som ESC. Jag vill se både och... får väl zappa mellan kanalerna när det är reklampaus i DH. Aja!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men... just nu sitter jag och smsar med Ronja samtidigt som jag väntar på att DH och ESC ska börja.

Insåg just att jag antagligen är ledig från skolan imorn, hur skönt?!  Och på tal om ledighet... Jag är ledig HELA nästa vecka! Vet att ni är avundsjuka ;)

Nej, nu måste jag springa ner och kolla på DH och ESC. Vi hörs kanske sen, annars imorgon!
Puss.


Historien har förvanskat ett uttryck

Drog in till stan 15.27 med Julls och Soffan. När vi kom dit träffade vi Adam och Jonas på torget. Vi pratade en stund och sen gick vi (alla utom Adam) till BK där jag käkade pastasallade jag hade med mig, haha.

När vi varit där stack Jonas och vi andra gick till Myrorna där jag och Julls provade assnygga kläder. Kanske borde byta stil?





Sen gick vi till Kicks, Åhléns osv. Varje gång vi är i stan så blir det så att vi är inne på Åhléns eller någon annan sminkaffär i typ tusen år. Typ provar asfula läppstift osv, haha. Aja. När vi varit där gick vi till Hemköp och sen åkte vi hem. På hemvägen åt vi världens godaste ostbågar (de var formade som fyrkanter)


Nu sitter vi hemma hos mig och gör ingenting. Fast nu ska vi dra ut och möta Alex.

Big city life

Ska skynda mig att fixa håret lite snabbt (fast det lär jag nog inte hinna...) och sen springa till bussen.
Vi hörs ikväll sötisar.

Kameran är med så bilder kommer ikväll!



Jag är nog bäst i världen...

... på att laga mat. Nästan iallafall.

EDIT:
Eftersom det finns små barn, som Julls, som har lite svårt att tänka så ska jag tillägga att det inte  är grädde på pastasalladen, utan det är créme fraiche ;)


Nothing else I can say...

... än att Julls är en lat liten skithög ;) Hon skulle egentligen ha kommit hit nu men lat som hon är så orkar hon inte cykla :) Så jag venne hur det blir med det.

Strax kommer Jakob hem. Har lovat mamma att laga mat åt honom eftersom hon slutar sent, så det ska jag strax göra. Mamma sa att jag skulle göra hamburgare... men det är så himla äckligt. Jag vill ha pasta, så det blir nog!

Stan blir ju som sagt med Soffan och Julls sen. Vi lär säkert ta 15.27-bussen som vanligt. Vet inte riktigt vad vi ska göra i stan, men det blir väl det vanliga. Typ chill med dill och grejs.


Pärlhyacint


Ny layout - temporärt

Haha. Ja ni. Mamma klagade igår på att jag hade för lite färg i bloggen.
Duger det nu? Gjorde en lite färggladare header iaf.

Fast rosa är ju inte riktigt min grej... haha.

Ska fixa en snyggare snart... :p

Bytte tillbaka. Den andra var sjukt gay.
Nu drar jag till skolan för att äta, haha. Puss.

Teenagers scare the...

... living shit out of me.

Har nyss sminkat mig, fixat håret, klätt på mig och ätit.
Just nu sitter jag och lyssnar på MCR, men ska nog byta till Mötley för det har blivit lite väl mycket MCR sen igår. Haha... Idag ska jag till skolan för att prata med min historialärare, för han verkar inte fatta att jag ska gå om ettan. Idiot.

Efter skolan ska jag vara med Soffan och Julls. Det blir nice.
Och på tal om Julls... att jag uppdaterar bloggen sällan kommer verkligen från rätt käft ;)




Snart dags för sängen

Sitter uppe i soffan och har alldeles "nyss" kollat på Cityakuten. Jag ska strax gå ner och lägga mig, men tänkte kolla bloggar/bdb/facebook först.

Mattias ringde mig vid halv tio tiden... dock svarade jag inte, för först märkte jag inte att det ringde och precis när jag märkte det så ropade mamma att hon ville prata med mig. Så det blev lite kaos. Om du ser detta Mattias: RING MIG IMORN. Är ledig från skolan tror jag :)

Nu ska jag kolla runt lite och prata klart med Ronja på MSN, sen blir det sängen!
Vi hörs imorn.

Jag idag

Detta är Sonnys bilder!




Lössittande jeansjacka: PoP
"Midjekjol": Gina tricot
Skor: Converse
Linne (syns ej på bild): Wear it c.o
Väska: Fick av farmor när vi var på stan... minns inte vart vi köpte den?
Sjal: Eh... Cubus?

Grus i skon är inte kul

1. Den kassa kvalitén på bilderna beror på att de är tagna med min mobil. Märkte när jag var vid lekplatsen att jag glömt minneskortet i datorn. Bra där!

Drog som sagt ut med Soffan en stund. Vi gick runt lite ända till vi hamnade i lekparken vid hennes båtplats. Där var vi en stund, sen skildes vi åt och gick hem.


När jag kom hem möttes jag av detta. Jakob, min lillebror, hade klättrat upp i plommonträdet. Svär på att han kommer slå ihjäl sig när han ska ner. (Tror han fortfarande är uppe i trädet nu? XD)


Favvo-Soffan på IKEA

Drar ut med min babe nu. Tar med mig kameran.

Ett år gamla bilder på mig och bästa IKEA-Soffan


Animal I've become

Tog bussen till stan halv fyra (slapp äcklet denna gången) Under hela bussresan lyssnade jag på... gissa vad? MCR... Haha. Seriöst. Jag älskar "cancer" och "teenagers", och jag erkänner det ;) När jag kom till stan mötte jag Sonny och Adam och vi pratade en stund. Sen tog jag och Sonny 3an till Mariebergsskogen.

När vi kom dit gick vi direkt upp till Lillskogen (där alla djur finns) och kollade på dom. De hade fått världens sötast lamm! Jag smälte lite :') Efter vi kollat på djuren gick vi ner till terassen där de hade massa tulpaner och andra blommor som vi fotade (kolla inlägget under för att se tre av bilderna jag tog) Runt kl. fem åkte vi tillbaka till stan. När vi kommit dit gick vi runt lite, sen ringde Ronja mig samtidigt som min buss kom ungefär. Då hoppade jag på den och pratade med henne hela vägen hem. Trevlig tjej det!

Nu sitter jag här och har precis redigerat lite bilder och ska fortsätta med det så fort jag skrivit klart här. Kommer kanske upp några till bilder här i bloggen om en liten stund... får se :)


HAHAHHAHAHHAHAHAHAH <3








Flowerpower, eh?

KOMMENTERA!






I am not afraid to keep on living

KOMMENTERA!

Om en timma ska jag ta bussen in till stan och träffa Sonny. Vi ska som sagt till Mariebergsskogen och fota.

Just nu sitter jag och stör mig djävligt mycket på min lillebror och Nisseboy som sitter bredvid mig och spelar Guitar Hero = gör så jag inte hör musiken jag lyssnar på. Jag var faktiskt här först så de borde sänka ljudet... ;)

Förut lyssnar på musik och stör mig på min bror så pratar jag även med Mattias på MSN. Han ska ringa mig sen. När vet jag dock inte... men ah, någon gång senare idag iallafall!



Med ett leende på läpparna

Idag har jag varit asglad!

Dagen började med att jag tog bussen 07.47 till skolan - satt med Karro och snackade. När jag kom till torget träffade jag Adam. "Oj, värst vad glad du är!" (eller något sånt liknande) sa han. JAPP, för vet ni? Jag har varit, och är fortfarande, asglad idag! Ingen aning om varför. Kanske för jag slipper K nu? Så tror jag att det är!
När jag pratat med Adam en stund åkte jag till skolan och hade data. Satt och redigerade en bild på Isak som jag tänkte lägga upp här... men det blev aldrig av.  Efter datan hade jag rörlig bild. Satt mest i biblan och snackade lite skit (haha ;DDD) och lyssnade på när Lulu, Klara, Elenor, Tove och Frida planerade deras film. (Jag ska ju gå om ettan så jag arbetar inte på vissa lektioner längre)

När rörlig bild-lektionen slutade så gick vi och åt. Äcklig mat var det idag... stuvade makaroner och falukorv. Blä. Men jag åt ändå. Efter vi ätit åkte jag hem. OCH GISSA VAD? På bussen hem satt det där äcklet jag skrev om i ett tidigare inlägg. Seriöst, vad fan vill han mig? Fy fan. Ser jag honom igen så svär jag att jag kommer ta kort på honom och sen... anmäla till polisen eller något.
Visst, det kan vara bara en slump... Men vem fan hamnar på samma buss som någon annan ca tio gånger på fem dagar? INGEN.


Två bilder från igår
 

NU -> Skola | SEN -> Fota m. Sonny

Sitter vid köksbordet och har precis gjort mig i ordning. Jag ska alldeles strax ta mig något att äta och sen bär det av till skolan för att ha... egen tid hela dagen utom på engelskan. Hur kul? -.-

Efter skolan ska jag med Sonny till Mariebergsskogen och fota. Var ju rätt nice sist, så det blir det nog idag med ;) Eller... det blir nog ännu mer nice idag eftersom alla stall och dret är öppna idag. Sist vi kom dit var det ju tre minuter til stängningsdags så det mesta var ju stängt, men aja. Bli snizz!

Måste... skriva... min... djävla... rapport.... också....

Maggan och Julls på äventyr

Julls kom runt halv sex. Direkt hon kom så gick vi ut och gick. Vi hamnade vid skogen vid frödingsvägen där vi tog lite kort (kanske kommer upp något imorgon). När vi varit där gick vi och mötte upp Andrea och gick vi till morfars kiosk där Julls bjöd mig på glass, hihi. (Jag vet att jag inte gillar glass, men det finns faktiskt en jag gillar. Sandwich) När vi köpt glassarna satte vi oss utanför kiosken och åt dem. Sen gick jag och Julls hem för att vi trodde att vi skulle göra en sak, men det blev inte så o.O

Istället hamnade vi vid datorn där vi satt hela kvällen och tog snygga cam-bilder (som ni såg i inlägget nedan), lyssnade på musik och camade med lite folk. Alldeles nyss åkte Julls hem, lite tråkigt. Vi får ses snart igen babe.
Lär ju bli så iaf, eftersom vi setts typ varje dag de senaste veckorna, haha!

Förut när vi var ute och fotade märkte jag hur djävla trasigt mitt objektiv är. Fokusen håller på att dö totalt och ljuset blir ganska cp hur jag än ställer in kameran. Behöver ett nytt objektiv...

Imorgon är det dags för skola och jag inte är så värst pepp på det... usch. Vet inte vad jag ska göra efter skolan. Den som lever får se :)

Puss.




Mamma

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA.
JAG ÄLSKAR DIG.
PUSS OCH KRAM!




Ska även tillägga att jag har världens bästa pappa.
Dock har jag ingen bild på honom, men det kanske kommer!
Jag älskar honom också.


Tuffa brudar i lyxförpackning

Chill med dill @ NIGGAH MAGDIZ PLACE W/H JÖÖÖÖÖLZ ATM.

KOMMENTERA!
 
 

Jissie-mjau kommer strax

Sitter uppe i gästsängen och väntar på Julls. Hon kommer om en liten stund. Men vad fan sitter jag här för när jag inte ens har fixat håret än? Borde nog gå ner och göra det.

Jag vet inte riktigt vad jag och Jullsi ska göra. Det lär ju märkas. Jag tror fan jag ska tvinga med henne ut.

Nej, vet ni? Nu måste jag verkligen för mig i ordning. Hörs senare.
Sorry för kort inlägg...
De kanske blir längre om ni kommenterar och skriver saker jag kan svara på... ;)

Vänner är det bästa man kan ha

Kommentera.

Sitter ensam hemma och lyssnar på musik. Funderar på att klä på mig.

Jag vill ut. Jag hade ju tänkt stanna hemma - men det blir ganska långtråkigt efter ett tag! Så nu vill jag ut. Soffan? Julls? Är ni på?

Just det... Det känns djävligt bra att ha en viss person ute ur mitt liv nu. Nu kanske allt blir bättre och nu kanske jag kommer må jättebra igen? Hoppas på det iallafall. Eftersom jag har världens bästa vänner och ingenting som står i min väg nu så kan det ju inte bli annat än bra.

Jag måste även säga att jag älskar mina vänner, familj, släkt och andra närstående jättemycket. Utan er hade jag nog inte suttit och skrivit detta just nu. Ni är fan bäst! Tack för att ni finns. Kärlek till er.


Mannen i mina drömmar








Synd att man inte var barnsligare

Jag hade tänkt skriva ett helt inlägg om hur mycket jag avskyr en viss person och även säga vem jag menar. Men jag insåg precis innan jag skulle publicera det att det kanske inte var så moget att skriva hatinlägg.
Skulle inte bli sugna på att skriva fetaste och elakaste inlägget om någon som behandlat er som skit? Visste väl det... ;) Men jag har faktiskt en spärr jag med. Hade detta hänt för ett år sen hade jag lätt publicerat längsta och elakaste hattexten.

Aja. Nog om det, haha!
Mamma väckte mig runt halv tolv och tvingade mig att gå upp och äta. När jag ätit satte jag mig här, så jag har inte hunnit göra något annat än. Tror inte jag kommer orka göra mig i ordning för att göra något idag heller. Blir nog att ta det lugnt hemma bara.

Vad ska ni göra/har ni gjort idag?


Alla förstår väl vem jag skrev om i första stycket om jag lägger upp denna bilden ;)

Home sweet home

Hemma igen. Chillade på stan ett tag, inte så länge dock. Tog bussen till centrum någon tid (?) och sen cyklade jag hem därifrån eftersom min kära cykel har stått där ett bra tag... Nu var jag duktig och tog mig tid att ta med den hem. Duktighetspoäng till mig där.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på MCR (haha rofl...) och pratar med Julls på MSN. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Har inte så mycket att säga... Ville väl mest skriva att jag kommit hem. Så... jag har kommit hem!



Big city life

Drar till stan med Julls nu.
Puss på er! Hörs ikväll eller imorn!


Out of the darkness and into the sun

UKM var ganska nice. Jocke (och de som spelade med honom) var jättebra - credz!
Föreställningen var slut runt fem och då åkte vi hem. På hemvägen stannade vi på Coop och handlade lite.

Nu sitter jag här och väntar på att Julls ska komma hem. Vi ska nämligen in till stan sen. Känner att jag borde fixa håret innan... just nu ligger det bara platt på huvdet (blåser som fan ute!)

[I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes 'til I touch the sky.
And I'll make a wish, take a chance, make a change.
And breakaway.]

Hör av dig babe.


Kelly Clarkson - Breakaway




Arvikafestivalen!!!

Ni suger fortfarande på att kommentera! ;)
Skriver ni fler kommentarer så skriver jag fler inlägg (Y)
_________________________________________________________

Är det bara jag som är sjukt, galet, otroligt, megapepp på Arvikafestivalen - 09?
Jag menar... Depeche Mode... folket... värmen... ligga och trängas i ett litet tält... vara djävligt äcklig och sunkig... JAG LÄNGTAR!

Ge mig Arvika - NU!

Ska ni dit eller inte?
Är ni pepp eller inte?

(Sista frågan var en djävligt dum fråga egentligen...)

Arvika 2008

(Pilarna är mot Linnea för jag gjorde någon grej på BDB med henne tror jag.
Har inte kvar orginalet :p Dumma jag :> haha)















Ung Kultur Möts - UKM

Jag har alldeles nyss gjort mig i ordning. Dock fick jag lite smått panik när jag kom på att min hårspray är helt slut. Men pappa är en räddare i nöden och är iväg och köper en ny nu! Danke schön, papi.

Om ett par timmar drar jag till Storfors för att kolla på UKM. Jag vet inte riktigt vilka som är med och deltar... förutom Jocke då. Det ska bli riktigt kul att se honom uppträda, för han är så himla duktig (y) Haha.

Efter UKM ska jag vara med Julls och c.o. som ni redan vet om ni läst tidigare inlägg.

Det känns som om detta kommer bli en riktigt bra dag. Vi får se om vi hörs något mer innan jag åker till Storfors. Annars hörs vi entra runt sextiden eller sent ikväll. Beror på om jag hinner hem mellan UKM och stan.

Hörs vi inte förrän sent ikväll, så ha en bra dag!

Bilder från länsfestivalen - UKM 2008.














Patrik 1,5

Åkte ner och hyrde film och köpte godis med mamma förut. Hyrde Patrik 1,5 och någon mer film... minns inte vad den heter.
Just nu sitter vi och kollar på Patrik 1,5 - den är asrolig! Ni borde verkligen se den.

Imorn ska jag eventuellt till Storfors och kolla på Ukm kl. 16.00. Senare på kvällen, efter Ukm, ska jag träffa Julls, Wendela osv inne i stan. Blir nog fett nice.

Nu måste jag fortsätta kolla på filmen.


I will always love you

Kollar på Talang 2009. En liten kille som jag tror hette Vic(k?)tor sjöng nyss. Så himla söt! Han sjöng Whitney Houston's låt "I will always love you". Han gick vidare (y)

Kollar ni på Talang? :D
 eller... ?


Vic(k?)tor (Heter han så?)

A million candles burning


Jag vet att du älskar det, Julls!


We have to take our clothes off

SLUTA INTE KOMMENTERA FFS!

Åkte in till stan med mamma (och A och R). Fick en jacka, en kjol, två par Frank Dandy-trosor och medicin.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATTENTION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lyssnade på Rix FM på vägen hem från Karlstad. Gissa vad dom säger då? HAHA!
"De två låtar som utmanar på Rix Topp 6 kl. 6 är Miley Cirus - Nån låt och DEAD BY APRIL - LOSING YOU."
HAHAHAHHAHA, jag höll på att kissa på mig. DBA på Rix FM... eh?

Tummen upp eller tummen ner på det?
Jag säger tummen ner.

Passar denna låten in på Rix FM? o.O

Hate you

Åkte till Bup förut. Gunilla frågade om något speciellt hade hänt sen vi sågs senast. "Ja" - sa jag. Hon frågade då om jag ville prata om det. But guess what? Det ville jag inte. Kanske tycker folk att jag borde må dåligt över det som hände förra helgen, men det gör jag inte. Det känns djävligt bra och jag känner mig djävligt fri. Löves it!
Ni vet, många personer är inte så som man kan tro att de är...
Det händer att man kan få sig en negativ, eller positiv (om man har tur), överraskning till slut ;)


Jag och Gunilla pratade om lite olika saker. Bl.a. ångesten och på var olika saker hamnar på min "ångestskala". Jag får grov ångest bara av att kolla någon i ögonen för länge, lite... sick? Aja, mötet idag gick bra iallafall :)

Jag är djävligt trött. Håller just nu på att laga mat. Vet inte om jag ska vara med Julls idag? (Du kan ju höra av dig gummsi) Annars blir det sova, följa med mamma till Bergvik eller kanske färga håret? Måste duscha också...


<3


I'm your stalker

Hela denna veckan har jag varit förföljd av en äcklig kille. Han är ca 25/30 år och följer efter mig överallt inne i stan. Även så har det ju blivit så att han "råkat" hamna på samma buss som mig varje dag, till och från skolan, denna veckan. En gång satt han t.o.m bredvid mig, och då pillade han med hans fot på min. Jag vet inte om han är en civilvakt eller bara en djävligt äcklig snubbe? Jag tänker fan be om hans namn på något diskret sätt och polisanmäla honom om han fortsätter såhär, det är ju äckligt.

Aja. Idag blev det bara fem minuter skola, eller ja, lektionstid. Gött det. Nu ska jag alldeles strax ta något att äta och sen åka in till Bup.

Julls blir sen, asnice :)

Bild lånad av http://www.google.com

Dont wake me, I plan on sleeping

Vet ni? Jag hatar sovmornar. Jag kan ändå inte sova, så är det alltid. När jag väl får sova så kan jag inte sova. Men när jag inte får sova och måste gå upp, då kan jag sova hur länge som helst.

Jag har alltså haft en sömnlös sovmorgon idag. Ganska ovärt. Aja, gött att slippa stressa iallafall. Något positivt!

Alldeles strax ska jag ta och göra mig i ordning och sen åka till skolan för att ha en lektion. Kl. 13.00 ska jag till Bup. Efter Bup ska jag vara med Julls. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Stan blir det säkert.

Jag vet inte riktigt vad som händer i helgen, men Wendela sa något om att hon ville att jag och Julls och några fler skulle komma in till stan imorgon för att någon brud/hund (uppfattade inte riktigt det där xD) skulle komma till Karlstad. Mija hette hon/den (?) Aja, blir nog nice!

Nu måste jag göra mig i ordning. Måste ladda kameran också.

A video kid like you



Saltgurka är gött!
(Man är inte snygg när man varit ute i regnet. Och man är inte snygg i mammas kamera.
Tror den lägger på typ 10 kg, haha!)

Mannen i den vita hatten

Drog till centrum och mötte upp Julls för att ta bussen till stan och möta upp Oskar. När vi kom dit mötte Oskar upp oss vid Åhléns och sen gick vi till Kebabhouse för att äta, men det var asdyrt så vi smög ut därifrån och gick till Antep och åt istället, haha. Sen hamnade vi vid älven och i olika affärer. Vi gick bl.a. till H&M där jag tvingade Oskar att prova massa olika mössor/kepsar/hattar. Haha, snygg vart han! 19.00 kom Oggis buss och då kramades vi hej då (haha, jag älskar ta mig fan att krama personer som är längre än mig!) och sen åkte han hem.



När han åkt gick jag och Julls och köpte saltgurka och sen satte vi oss på Donken för att vänta på våran buss. Halv åtta kom bussen och vi hoppade på den för att åka hem.

Nu sitter jag här ensam och pratar med Julls på MSN + lägger över filmer och bilder till datorn. De kommer upp här sen! En kommer upp redan i detta inlägget.

Kommentera.




Something uncool, like golfing

1. KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA!
Det blir roligare att skriva när folk kommenterar, faktiskt.

Tog bussen som vanligt imorse runt 07.42/.07.47 och åkte till torget. Där träffade jag Adam och vi pratade till min buss kom. Då hoppade jag på den och åkte mot skolan för att ha nationella proven i engelska - läsförståelsen och hörförståelsen som sagt. Det gick bra på båda delarna tror jag... iallafall på läs. Hade svårt att koncentrera mig p hörförståelsen. Det är inte lätt att koncentrera sig när man har massa andra saker i huvudet ( :* )

Efter nationella proven slutade jag för dagen, men jag gick med Lulu och Klara till matsalen för att äta iallafall. Pastasallad blev det, som vanligt. När jag käkat gick jag till bussen och där träffade jag Matilda som jag tog sällskap med hela vägen till Skoghall. Nice! På vägen hem ringde jag Julls men hon svarade inte. Då blev fick jag cp-ryck och spelade in ett par fina röstmeddelanden. Hoppas du gillade dem Julls ;)

Till slut kom jag hem och mer än så har jag inte gjort. Nu sitter jag bara här och fläker mitt feta arsle (som snart kommer vara mindre. Jag har ju börjat äta kaninmat! - Sallad...)  och pratar med Julls som jag äntligen fått tag på.

Idag blir det Julls för hela slanten. Drar antagligen in till stan och träffar sötaste Oskar också!

PAPPA, JAG VILL SPELA GOLF?!?!







Allt går på rutin

  • Ställa klockan på 06.00
  • Gå upp 06.25
  • Klä på mig
  • Sminka mig
  • Äta
  • Springa till bussen 07.40, alternativt 07.35 om jag tar 07.42-bussen

Allt detta har gått ovanligt fort idag. För ovanlighetens skull valde jag att idag äta före jag fixade håret - så nu sitter jag här vid köksbordet med världens snyggaste morgonfrilla. Ni skulle bara se ;)

Strax ska jag fixa håret, sen är det dags att springa iväg till bussen för ännu en dag i skolan. Idag har jag dock bara nationella proven i engelska, sen slutar jag. Hur skönt?! Efter skolan blir det Soffan (och Julls?)

Tyvärr får ni ingen bild i detta inlägget nu, men jag kanske lägger upp en senare ;)

Bästa och värdefullaste Ikea-Soffan

Rotade fram en gammal bild som jag tog på den bästa Ikea-Soffan förra året.
Så djävla söt är hon!

Gillar/ogillar ni bilden?
Varför?/Varför inte?
Ni får gärna kommentera så jag vet hur jag kan förbättra min fotografering.
Konstruktiv kritik - ja tack!

PS. Lovar att göra en snyggare layout så fort jag har tid. DS


Världens mest komplicerade header..

.. är det INTE jag som har.
Fick ett akut behov av att göra en ny blogg alldeles nyss. Layouten gjorde jag på fem minuter för jag känner just nu att jag inte orkar lägga ner mig mer än såhär, haha. Resultatet blev inte OKEJ. Så jag ska göra om layouten någon dag... när jag orkar och har tid.

Förresten... såg att någon bloggare hade gjort såhär, så det gör jag med.

Det här är jag enligt mina vänner/folk jag känner:
Listan uppdateras efter hand!
"Riktigtdjävlakul" - Matvrak - Vacker - Unik - Iögonfallande - Snäll - Häftig - Lång - "Grimasquinna" - Cpsnäll - Sötnos - Halvnegativ - Cool - Thaiwhore (vafan Sean xD) - Bra lyssnare - Omtänksam - Bäst - Snygg - Fin - Speciell - Knäpp - Retsticka - Positiv - Fantastisk - "Mötley" - Fin hy (HAHA, Jonas du är för skön!) - Söt - Kramvänlig - Viktig - Knasig - Kortare än Oskar (Lol pårej Ogge :*) - Crazy - "Bra på att smsa mig precis när jag ska lägga mig"

Om jag glömt fråga någon eller glömt skriva något ord så kommentera detta inlägget ;>

Mina vänner är de bästa man kan ha. Här är några av dem.

Soffan


anni med litet a och inget e


Julls


... finns många många många fler, och de vet vilka de är.
Fett med kärlek till er.

RSS 2.0