We don't use our brains

Kom hem för någon halvtimma sedan.
Var och handlade med mamma, Camilla och Jakob.
Jag köpte lite grejer till mitt hemliga förråd som ingen av er vet var det är (inte jag heller för tillfället...) Rätt gött!

Imorgon börjar jag halv ett, precis som alla andra tisdagar. Ganska soft :) Slutar runt halv fyra tror jag... Imorgon efter skolan ska jag och Soffan till biblioteket och plugga. Känner mig ganska duktig (Y) Hoppas bara det blir av nu då... xD

Annars blir det till att åka hem och plugga/sova.

Nu ska jag vara lite social på MSN.
PoKKom hem för någon halvtimma sedan.
Var och handlade med mamma, Camilla och Jakob.
Jag köpte lite grejer till mitt hemliga förråd som ingen av er vet var det är (inte jag heller för tillfället...) Rätt gött!

Imorgon börjar jag halv ett, precis som alla andra tisdagar. Ganska soft :) Slutar runt halv fyra tror jag... Imorgon efter skolan ska jag och Soffan till biblioteket och plugga. Känner mig ganska duktig (Y) Hoppas bara det blir av nu då... xD

Annars blir det till att åka hem och plugga/sova.

Nu ska jag vara lite social på MSN.
PoK!

Soffan (i rött) och jag (i svart) var ganska emo i början av förra året, haha.
                                  


Va? Jag är ju bara 16... (snart 17)

Idag när jag kom hem och tog in posten så såg jag att JAG har fått en röstblankett till kyrkovalet. Måste man inte vara 18 för att rösta? Det trodde jag... Jag tänker hur som helst inte rösta. Jag är inte engagerad i Svenska kyrkan och vet inte ens vad kyrkoval innebär. Så jag lämnar över det till er religiösa typer där ute i landet, höhö. (Jag har INGET emot religiösa personer, ok? Man får väl tro på vad sjutton man vill :>)


Jag älskar min fotolärare

Kom nyss hem. Skulle egentligen ha slutat 17.00 (som ni vet?). Fast jag har världens bästa fotolärare! Han är nog den coolaste läraren jag haft (t.o.m coolare än Erlando som jag har i matte!!!) Per (fotoläraren) låter oss gå när vi vill, han svär hela tiden, anser att vi elever ska få välja hur vi ska redovisa våra arbeten osv. Han är verkligen underbar!!! Haha :) Mycket bättre än A-K som jag hade i foto förra året...!

Nu sitter jag iallafall hemma. Det har varit världens slappaste dag i skolan med mina favvoämnen - matte och foto. Älskar måndagar! Alldeles strax kommer mamma hem och då ska hon och jag dra ut. Ska köpa hårinpackning osv. Eftersom jag har rött hår så går färgen ur ganska lätt. Då är det superbra med en inpackning för just rött hår. Den förstärker färgen och gör så man inte behöver färga håret så ofta.

Förut på rasten så köpte jag och Soffan en varsin krämbulle och en cola - asgott! Fast jag mådde inte så bra efter att ha ätit en HEL krämbulle. Väldigt mäktigt! :o


Ny skolvecka då...

Jag börjar halv ett. Så varför är jag vaken så tidigt?
Det kan man fråga sig. Jag har ingen aning.
Eftersom jag vaknade så tidigt så tänkte jag åka till skolan med 09.27-bussen och plugga lite.
Har ju en del grejer att göra :)

Idag kommer jag inte kunna uppdatera bloggen förrän runt 18.00, eftersom jag går i skolan så länge som till kl. 17.00. Fast om jag kommer få ha Foto A på mepro:n så kommer jag nog kunna uppdatera tidigare.

Nu måste jag göra mig i ordning.
Hörs sen!
PoK.

DJ: Ashba


I skaplig tid var det ja...

Gick inte så bra med den planen.
Ligger just nu nere i min säng och jag slocknar när som helst, så ska alldeles strax sova. Innan dess tänkte jag uppdatera lite här!

Imorgon är det skola (som jag har sagt i alla inlägg idag tror jag). Efter skolan ska jag kanske träffa Jullan en snabbis (?) Får se hur det blir. Har en del plugg jag måste ta tag i också, innan det blir allt för mycket. Man ska INTE göra uppgifter/plugga till prov dagen/kvällen innan inlämning/provsdatum. Lika bra att göra sina uppgifter så fort som möjligt så de blir gjorda. Tro mig!

Nu ska jag drömma om lite saker ;)
PoK!

Min skola...


Facebook är beroendeframkallande...

... men varför förstår jag inte?
Vad gör man där egentligen? Kommenterar personers status och lägger upp egen status?
Skriver logginlägg (men hur ofta gör man det egentligen?) osv...
Endå kan jag sitta inloggad på FB i flera timmar utan att tröttna... Fattar inte?
Hur kul kan det vara liksom...

Aja, skit samma! Just nu sitter jag... inne på FB, MSN och så lyssnar jag på musik.
Jag ska se till att hamna i säng i skaplig tid idag med tanke på att det är skola imorgon.
Dock börjar jag runt halv ett vilket är rätt soft :) Sovmorgon tackar man ju inte nej till!

Imorgon slutar jag så sent som 17.00. Dock har jag MEPRO sista lektionen så vi lär få sluta tidigare... SOFT!
Nej, nu ska jag gå ner och umgås med mamma + pappa och Anton som kom hem från GBG idag!
Sen blir det kudden och drömma lite om Nikki, Mötley och andra bra saker, hoho!
PoK.

(Trots att mitt mående inte varit på topp idag så har jag låtit bli att blogga om det.
Ganska duktigt, hehe!)



Sorry!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte direkt haft möjlighet eller tid till att blogga...

Nästan direkt efter jag kollat på filmen med mamma, Gabbe och Jakob så var jag illa tvungen att göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa Jullan, Popapan(gorillan) och Lollo. Jag var inne i stan runt... fyra kanske. Vi drog mest runt och träffade folk. Alla affärer stänger ju fyra.

Just nu sitter jag och pratar med folk på MSN, lyssnar på musik, kollar FB och ska strax redigera lite bilder. Om någon som läser detta har bilder på mig/"oss" i sin dator så får dom mer än gärna maila dom till mig eller skicka på MSN om ni har mig där. (Annars kan ni ju adda... [email protected]) Har nämligen förlorat alla mina bilder i datorn (förutom de jag senast har tagit då)

Nu ska jag redigera :)
PoK!


God morgon världen

Har nyss käkat frukost (!) och sitter just nu i mammas fåtölj och... ja, skriver här? Alldeles strax ska jag kolla på She's the man, ännu en gång, med mamma. (Jakob och Gabbe kanske kommer hit också...)

Imorgon är det en ny vecka. Vilket även innebär att det är en ny skolvecka. Jag är inte så pepp inför skolan. Men jag ska inte klaga eftersom jag själv valt att gå i gymnasiet. Det är ju faktiskt ingen som tvingar mig utan jag går där för min egen skull och för att jag valt det själv.

Nej, nu ska jag... kolla på filmen.
Hörs sen!
PoK.



Sex and the city - The movie

Sitter just nu och kollar på SATC-filmen tillsammans med mamma och Jakob. Jag är sjukt trött, så snart ska jag gå ner till mitt rum och sova.

Tidigare idag, runt kl. 18.00, åkte jag in till stan med Jullan. Dock blev vi inte så långvariga där eftersom det knappt var något folk där = riktigt djävla trist. Tror vi åkte hem runt 19.30. Jag hoppade av i centrum med Jullan och gick sedan hem därifrån. När jag kom hem kollade jag på She's the man med mamma och Jakob (ja, det har blivit som en liten filmkväll här ;p). Den var asbra och asrolig, haha. Har ni inte sett den så måste ni verkligen göra det!!!

Nu ska jag göra mig i ordning inför kudden.
Hörs imorgon.
PoK!


Grattis Michael Jackson...

... på 51-årsdagen. (R.I.P)

Och grattis till dumma blogg.se som inte publicerat mina inlägg jag skrev igår?!

Aja... kan berätta lite snabbt om gårdagen igen.

Åkte till Charlottenberg med Jullan (fick sällskap av Tilda på tåget). Väl framme i Charlottenberg så gick allt käpprätt åt helvete. Bl.a. blev alla mina saker förstörda (dvs min systemkamera, två av mina mobiler, min kalender, mina skolböcker osv) Dock har jag varit duktig och lagat kameran idag... tur det!!! Fick liksom en ny nyss pga att jag förstörde min andra... hehe.

Innan Charlottenberg igår så var jag ju hos doktorn.
Han skulle kolla mitt blogtryck, men det var så lågt så det gick knappt att mäta det.
Hahaha... han skrev iaf ut en medicin för lågt blodtryck som jag och mamma var och hämtade ut idag. Den kostade typ 339 kr. Fast eftersom jag har många mediciner utskrivna så har jag alltid rabatt på Apoteket. Så den kostade endast 85 kr :> Förutom medicin så fick jag ett par jeansleggins, en t-shirt och en tröja. Visar kanske sen.

Nu ska jag gå ner och käka.
PoK!


NU: Läkaren SEN: Skola och Charlottenberg

Sitter och äter frukost.
Mamma kommer och hämtar mig när som helst och då ska vi till doktorn.
Sen har jag skola (berättade ju allt jag ska göra idag för er igår så jag behöver väl inte ta det igen.

Nu måste jag kila.
Tänkte bara uppdatera er om läget en snabbis :)

(Det blir nog dålig uppdatering idag...)

Snart dags att sova

Ligger nere i sängen och ska strax sova.

Imorgon bitti ska jag upp kl. 7 och göra mig i ordning. Halv nio kommer mamma och hämtar mig för då ska jag till doktorn. Minns inte vad det var jag skulle kolla...? Efter doktorn så ska jag till skolan och ha två lektioner och en fet håltimma. Ganska drygt... Efter skolan ska jag skynda mig hem. Väl hemma ska jag skynda mig att göra mig i ordning och sen ta bussen tillbaka till stan med Jullan 16.55. När vi kommit till stan ska vi gå till tågstationen och åka tåg till Charlottenberg.
Cherry coke ska införskaffas! Ska även smaka Root beer eller vad det nu heter...!

Hare gött så hörs vi imorn!
/Magda


När ska du börja stå upp för den du är, Kissie-mjau?


Utan smink och redigering ser Kissie ut som vilken utsliten ung mamma som helst :)
(Jag har INGET emot unga mammor.
Tog bara det exemplet eftersom vi alla vet hur mycket Kissie "älskar" unga mammor.)


En timmes sminkning och en timmes redigering senare...

Eller snarare fem minuters (dålig) redigering...

Vad är grejen med armbågen, Kissie-mjauu?
Har du målat armen smalare eller har du naturligt ett hack i den?
Ojoj.

Istället för att låtsas vara så djävla perfekt så borde hon ju börja bli lite ärlig och sluta provocera så in i helvete. Det är, som Kissie-Mjau själv säger, en trend bland bloggare att provocera nu. "Alla små fjortistjejer med ful hårförlängning, misslyckat blondt hår och rosa läppar försöker bli lika kända som mig genom att provocera." Men Kissie-darling, har du inte tänkt på att en trend aldrig håller speciellt länge. Vad ska du ta dig till när trenden dör ut?
Njut av tiden du har kvar säger jag bara!

En sista grej... läpparna... de är INTE fina.
Hon måste vara ensam om att tycka det?
Inte för jag tror på att hon tycker att de är det egentligen, med tanke på att sist hon fixade läpparna så var hon först så himla nöjd och de var så himla fina - sa hon då. Nu säger hon att resultatet blev jättedåligt och att de som fixade hennes läppar då inte visste vad de gjorde? Dubbelmoral eller vad är grejen? Har hon fått betalt av Stureplanskliniken för att prata bra om dem och dissa det förra stället hon var på, är hon schizo eller är hon bara dum i huvudet? Hmm...


MJ's sista låt

Detta är den sista låten MJ (Michael Jackson såklart) skrev innan han dog.
Den är inspelad i år. Han hann dock inte göra klart den... men :)
Jag gillar den!

R.I.P - The king of pop... <3

-

Tom på ord egentligen, men ska försöka tvinga fram ett par stycken.

Slutade så sent som tjugo i fem idag = jag är helt slutkörd.
Pga vissa saker så blir jag lätt sliten och trött. Alltså är en heldag i skolan ingenting jag precis hurrar för... Men men, får väl stå med det precis som jag får med allt annat.

Imorgon har jag inte så jättelång skoldag tror jag... Ska till doktorn på morgonen också.

Just nu sitter jag och lyssnar på Kent (you all know what that means...) och... glor. Jag gör inte ett djävla skit för jag orka ta mig fan inte. Ursäkta för jag svär, men jag är så himla sur på allt och alla. Speciellt på en person jag aldrig trodde jag skulle bli sur på...?! Fan ta dig.

Woho, fick lite pengar idag...!

Sitter i biblan med Soffis

Har dagens andra håltimma på tre timmar. Finns inte så mycket att göra... så jag och Soffan sitter i skolan bibliotek och drygar sönder.

Förut hade vi matte och vi fick träffa våran mattelärare för första gången. Fy satan vad cool han är! Hahahahaha. Mr. Erland(o). Han spelade upp låtar med hans band (finns på myspace!)

Det är väldigt drygt att bara sitta här... Så nu ska vi gå och leta efter Korren.
PoK!


Dags för skola

Sitter vid köksbordet. Har nyss gjort mig i ordning och ska strax springa till bussen som går 09.57.
Innan jag gör det ska jag hinna äta frukost och borsta tänderna.

När jag kommer in till stan ska jag möta upp Soffan och eftersom vi inte börjar förrän 11.50 så lär vi dra runt där ett tag. 11.50 har jag matte i 55 min. Efter det har jag håltimma i tre timmar... Då ska jag nog sätta mig och plugga textkom (håller ju på att tenta av den kursen :D)

Nu måste jag käka.
Hörs sen!


Människor är idioter

Jag tycker att det jobbigaste som finns är att räcka till och duga för alla människor man har runt sig. Det finns alltid någon som inte är nöjd och jag VET att man inte kan göra alla nöjda. Så varför fortsätter jag då att försöka göra alla till freds? Jag spelar ett spel och är inte mig själv endast för andras skull. Jag måste sluta upp med det. Börja bry mig om mig själv och skita i alla andra. Man ska prioritera sig själv före det mesta - även om det låter hur ego som helst. Det handlar inte om att tillfredställa andra - utan om att tillfredsställa sig själv och se till att man själv mår bra och känner att man duger som man är.

Jag får ständigt dumma ord slängda i ansiktet på mig - av mina VÄNNER. "Du är så djävla elak!", " Du är så himla korkad." osv... Visst, de kanske inte menar det. Men varför ska man säga så då? Jag kan inte låta bli att ta åt mig och det sårar faktiskt när folk håller på sådär. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka såhär. Så ni där ute som känner er träffade av detta stycket av inlägget kan ju sluta upp, för det finns INGEN som tycker att det är roligt. Varken jag eller någon annan. Det är ganska svårt att känna att man duger när det finns folk som håller på sådär...

SUMMERING:
Jag ska ignorera vad alla andra tycker och säger om mig. Det är ju trots allt bara jag själv som vet hur jag verkligen är. Ni som klagar på mig kanske aldrig har tänkt på att det faktiskt kan vara hur ni beter er mot mig som får mig att bete mig som jag gör mot er?
... och vet ni? Alla duger som de är. Både ni och jag. 
Dock finns det ju alltid några saker man kan ändra så man blir ännu bättre...

KORT OCH GOTT:
Människor är idioter.

Satan. Jag låter som en sur liten kärring i detta inlägget.
Men jag blir bara så djävla trött på folk. Hoppas ni förstår :>



Din lilla arabdjävel!

Här ser ni världens snyggaste arabdjävel.
Han är bara MIN arab och det är ju djävligt nice. Vet att ni är avundsjuka.
Hihi, puss påre Andersiiiiiii.


Hemma från stan

Sitter just nu och lyssnar på musik och tycker att alla på MSN är skittråkiga... -.-

På stan köpte (fick rättare sagt) jag ett femämnesblock (enklare att hålla reda på än massa kollegieblock), en arkivpärm, sudd och små "post-it"-lappar eller vad man ska kalla det. Pennor har jag hemma så det räcker och blir över så det behövde jag inte införskaffa.

Imorgon börjar jag sent... Har ju snart tentat av textkommunikation A-kursen och det är typ bara det vi har imorgon - så imorgon blir det en väldigt slapp dag i skolan för min del. Skönt! :)


Usch! Den ringen har jag ingen aning om var den är nu :P

Skolshoppa

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimma sedan.
Hade endast en lektion idag - riktigt skönt!

Om en stund ska jag iväg med mamma och köpa block, pennor, sudd och sånt som jag ska ha i skolan.
På Tingvalla får de block, medans vi på Sundsta måste köpa egna... Dåligt!

Jag fick mitt lönebesked från jobbet idag också. Lönen kommer tydligen in på mitt konto den 25... SEPTEMBER!!! Fy fan.
Jag behöver den ju NU.

Grr...


Dags för skola

Sitter i soffan och kollar på när min bror spelar Tony Hawk på PS2... vilket tidsfördriv.
Snart ska jag springa iväg till bussen och åka till skolan, men tänkte uppdatera här lite snabbt först!

Idag börjar jag halv nio och har idrott i typ 1 timme och 30 min. Sen har jag håltimma till kl. kvart i två. Djävligt jobbigt.
Kvart i två har jag dock bara en lektion och på den jobbar vi med en uppgift som man också får göra hemma. Så jag ska ta och prata med Nette och höra om jag kan gå tidigare och göra uppgiften hemma idag istället. Lite jobbigt att dra runt på skolan från kl. tio till kvart i två, eller hur?

Efter skolan ska jag med mamma till Bergvik/stan och köpa grejer inför skolan.
Det blir nice.

Nu måste jag springa till bussen.
PoK!


Skylar's song

Ligger i sängen och ska strax sova tror jag.
Inte för att jag är trött, men vad finns det annars att göra?

Imorgon är det dags för skola. Lika opepp som vanligt.
Fast jag står ut! Bättre att gå i skolan och få studiebidrag än att sitta hemma och vara fattig.
Det sämsta med morgondagen är att jag har håltimma från 09.50-13.45...
Fyfan.

Och juste, jag såg ju Linas kvällsbok förut.
Hade sett den innan och för er som aldrig sett den så kan jag ju säga att det är en minst sagt... skum film.

Nu blir det kudden.
Jag ska somna till denna underbara låt som Vince Neil gjorde efter att hans dotter Skylar dog i cancer.
Jag kan inte låta bli att gråta när jag hör på den. Jag kunde verkligen inte låta bli det när jag läste om det i The dirt (läsvärd bok!)

Natti.



Vince själv pratar om hans dotters sjukdom/bortgång.
Tårar säger jag bara...

Linas kvällsbok

Ikväll kl. 20.00 går Linas kvällsbok på Kanal 5 - missa inte!


Det är stunder som dessa som jag hatar att ALLA min pengar är slut. Skulle sitta fint med en flaska cola och en chipspåse till filmen alltså...

... och ja, jag vet att jag låter tjock. Men bryr jag mig? NEJ!
Man ska äta det man tycker är gott även om det är 99% fett i det.
Man lever bara en gång och då ska man passa på att njuta så mycket man kan.
Spela roll om man får lite extra hull på höfterna/magen/låren/whatever?

Ät vad fan ni vill och NJUT! Mat är kärlek :)



JAAAAAAA!

Min favvoväska... som jag brukade ha till skolan... gick sönder för några månader sedan.
Min kompis Soffan har en exakt likadan som jag ska få köpa för endast 100 kr! AWESOME.
Var bara tvungen att säga det. Har saknat min fina vita Adidasväska så himla mycket - haha :(


Hemma igen efter en dag i skolan

Eller ja, jag har varit hemma typ 40 min, men ah.

Idag i skolan hade vi svenska och historia. Rätt drygt... ja.
Slutade sent idag. Fast endå kändes det inte så sent med tanke på att vi började fem i halv ett.
Imorgon börjar vi halv nio och har idrott... Jag är INTE pepp på det kan jag lova!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar FB.
Funderar ta och göra en svenskauppgift som ska vara inlämnad på tisdag.
Lika bra att ha den klar nu liksom, annars glömmer jag bara bort den :)

Ska se till att göra den nu.
Vi hörs!
PoK.


Layouten under konstruktion

HÅLLER PÅ ATT FIXA LAYOUTEN - ÄR INTE KLAR!
Om någon vet hur jag får in inläggstexten närmare menyraden till vänster så säg till.

Nu ska jag iväg till bussen.
Har skola mellan 12.25 och 15.20 idag om jag inte minns fel.
Vi hörs i eftermiddag.
Kisses!

Depeche Mode kommer spelas i min mp3 under bussresan till skolan!

I'm back

Har ju bytt fram och tillbaka bland alla bloggsidor nu. Från blogg.se till Blogspot. Från Blogspot till Devote. Från Devote till Livejournal. Från Livejournal tillbaka till Devote... och nu till sist, från Devote till älskade blogg.se.

ALLA andra sidor har krånglat. Blogg.se är faktiskt den som krånglar minst. Så från och med nu är det här jag kommer blogga. Awesome.

De senaste dagarna har jag hunnit börja ettan i gymnasiet för andra gången, träffat vänner, gjort dumma saker, varit på "festival" osv.

Imorgon går jag i skolan mellan 12.25 och 15.20 tror jag.
Helt okej, men endå är jag inte så speciellt peppad... Ligger hellre hemma och sover.
Sånt gillar jag!

Jag lovar att fixa till layouten imorgon.
Nu har jag inte tid.
Ha det gött <3


RSS 2.0