Har gått tillbaka till devote...

... så från och med nu skriver jag där!
http://unbound.devote.se/
http://unbound.devote.se/
http://unbound.devote.se/
http://unbound.devote.se/
http://unbound.devote.se/

FÖLJ MIG DÄR!

Hemma från Skara (Skövde)

Hej.
Kom hem för en liten stund sedan.
När vi kom fram till Skara spöregnade och vi insåg att utbudet av shopping där inte var så stort. Så jag och mamma lämnade av Anton, Marcus, Jakob, Gabbe och pappa på Skara sommarland och sedan drog vi vidare till Skövde där de hade en hel del affärer! Jag fick med mig 7-8 kassar med kläder hem tror jag... hehe. Tack mami!

Just nu sitter jag och lyssnar på Depeche Mode. Har inte så mycket mer att skriva just nu.
Bilder på det jag fått idag kommer upp.... någon gång.
PoK!

PS. 18e-20e juli drar jag till Stockholm. Hur nice?! .DS

Skara idag då...

Ligger i sängen och försöker hitta orken till att gå upp. Jag tror att vi ska åka runt halv åtta-tiden, så det är nog läge att gå upp nu om jag ska hinna göra mig i ordning. Har ju inte ens valt kläder, och det kan ta sin lilla tid!

Shopping shopping shopping shopping blir det idag. Låter inte helt fel, va?

Nej, nu måste jag gå upp och göra mig i ordning.
Vi hörs när jag kommer hem (ikväll/inatt).
PoK.

Kudden blir nu

Dags att sova. Ska ju upp tidigt för att åka till Skara. Shopping står på schemat. Blir nog asnice.
Jag ska försöka hinna blogga innan jag åker, men jag lovar ingenting, hehe.

Det är inte bara jag som åker bort imorgon. Förutom jag så ska även Sean resa bort. Dock liiiiite längre bort och vara borta en liiiiite längre tid. Han ska nämligen till Japan och vara där i ca en månad (?) FYFAN! Kommer sakna dig Seaniii :( <3

PoK!

PS. Du som kommenterar anonymt... ge dig med det eller börja skriva ditt namn. Jag vet vem du är ändå. Äckel. :) .DS

Nytt "projekt" (?) - HAHA!



Jag och Julls har en asgrym grej på G!
Jag säger bara - GLÖM INTE DIPPEN!

Kass uppdatering...

Drog iväg tidigt som sjutton imorse för jag skulle till skolan + klippa mig + handla + åka till momo och mofa = ingen tid till att blogga. När jag kom hem och hade gjort allt det där så skulle jag iväg direkt igen. Denna gången till stan med Julls. Så då hann jag inte heller blogga. Förlåt för det!

Nu är jag iallafall hemma och har tid att blogga. Ska slänga in några bilder också :)

Dagen började som sagt med att jag gick upp tidigt för att åka iväg och göra massa saker. Först åkte jag till skolan och "låtsastömde" mitt skåp för att min fd mentor ska sluta tjata. Efter det åkte jag med mamma, Anton och Jakob till momo och mofa för att lämna A och J. När vi gjort det åkte jag och mamma och handlade och klippte oss. När vi var klara med det så åkte vi tillbaka till momo och mofa och hämtade A och J igen - och sedan bar det av hemåt.

Direkt vi kom hem så fixade jag håret och sen åkte jag och mamma och hämtade upp Julls vid Bilisten och sedan skjutsade mamma oss till stan. När vi kom till stan så... ja, vad gjorde vi då? Tror vi mest gick runt. Vid kvart över sju/halv åtta så cyklade vi hem. (Lämnade ju kvar cyklarna igår, så vi var tvungna att ta med dem idag, haha)  På hemvägen så tog vi en paus vid info-skylten (precis intill älven). Där var vi i ungefär en halvtimma och sedan åkte vi hemåt. Jag tror att jag kom hem runt tjugo i nio-tiden... Haha!

Nu sitter jag iallafall uppe vid datorn och lyssnar på Depeche Mode och håller på att ta emot lite bilder från Julls.

Måste berätta en grej! Jag köpte ett mentosrör förut (godis ni vet), och ALLA godisarna utom två var rosa. LYCKA ELLER :D? Haha! Wiho...








God natt

Ligger i sängen och ska strax sova, för jag måste upp tidigt imorgon och åka till skolan. Ja, ni läste rätt, skolan... Ska dit och tömma skåpet för min mentor håller på att tjatar och påstår att jag inte har gjort det. Så jag får väl åka dit och låtsastömma det då! -.- ORKA! Tur att jag börjar i en ny klass till hösten så jag får en ny mentor...

Efter jag varit i fitt-skolan så ska jag vara med Jullan. Antar att vi ska vara i stan och träffa folk eller något sånt. Blir nog nice.
Vi hörs imorgon.
Nu blir det kudden!
PoK.


Vi tog en varsin cykel

Tog ca en timma för oss att komma till stan, haha! Så djävla dryga. När vi kom dit träffade vi Soffan, Richard och Linnea. R och S stack typ direkt och då gick jag, J och L runt i hela Karlstad för Linnea skulle köpa något att äta/dricka. Det tog typ tusen år :P Inne på Hemköp träffade vi Play och Johanna. De följde med oss till Pråmen där vi satt och chillade ett tag. Sen skulle de åka (och vid detta laget så var Linnea borta) och då gick jag och Julls till drottninggatan och väntade på Soffan och Richard. Samtidigt som de kom så kom även Adam. Pratade lite med dem innan jag, J, A och A's kompis gick till torget för att åka hem. (Ja, vi tog bussen hem. Cyklarna är kvar i stan, haha.)

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på Desperate housewives - världens bästa serie! Sen ska jag nog kolla på Christine, för det går idag tror jag... Annars finns det säkerligen något annat att kolla på! Tisdagar brukar ju vara bra tv-dagar. Eller?

Hörs sen.
(Bilder från idag kommer imorgon)

UPDATE:
Nej, det är inte Christine. Det är DUBBELAVSNITT av DESPERATE HOUSEWIVES! Loves it :D

Soulmates fer sure


(Även att vi båda har genomskinliga strumpbyxor, randig tröja och shorts xD)

Vi tar cykeln till stan

Jag och Jullan ska åka till stan strax - och jag ska SKJUTSA henne. Ni som känner oss förstår nog hur det kommer gå - ASBRA såklart ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på Depeche Mode (bara 17 dagar kvar till jag får se dem live!) Alldeles nyss hängde jag tvätten (så himla duktig är jag) Jag funderar på att byat kläder. Känns som att det är lite för varmt med jeansleggings, hmm...?

JAPP! Jag sa för VARMT. Solen skiner som f*n och det är så himla skönt. Känns lite som sommar nu.
(Hoppas på sol på Arvika!)

Nu ska jag byta kläder.
PoK.


Gårdagen


Just nu


Lyssnar på min nya Mötley-skiva som jag köpte igår!


Har tråkigt....


Är cp :D


Är lite mer cp...


Och lite till...


OCH SÅ VÄNTAR JAG PÅ ATT JULLAN SKA HÖRA AV SIG!!!!!!!!!!!!!!!

Åt helvete med himlen

Sitter vid köksbordet, vaknade för en liten stund sen. Jag ska alldeles strax ringa rektorn (fattar dock inte varför eftersom jag får mina betyg nästa vecka och då vet vilka kurser jag ska gå om)

Jag ska också ringa farmor och höra om jag kan komma förbi och städa åt henne idag (I need money) och efter det ska jag vara med Jullan. Sen kanske det blir lan hos Jullan ikväll också, haha. Fett nice xD

Nu måste jag göra mig i ordning.
Tar bussen 13.22 om jag ska till farmor.

PoK.



Åkte tillbaka till stan

Kl. är strax 00.00 så jag ska försöka hinna blogga om dagen innan klockan blir såpass mycket!

Jag och Jesper åkte in till stan igen runt femtiden. När vi kom dit... ja vad gjorde vi då? Eh... gick väl mest runt och kollade tror jag. Efter ett tag mötte vi upp Soffan och Richard vid soltorget där vi satt och pratade. 19.00 gick vi mot drottninggatan för Jespis skulle ta bussen hem då. Så vi sa hej då och sedan satt vi kvar vid bullhållplatsen och väntade på Sonny och Linda. När de kom satt vi kvar ännu längre, och efter ännu en stund så kom Johanna (min tremänning ni vet) springandes mot mig och hoppade på mig och kramade mig. Med henne var även Play (Vik(c?)tor). De stannade med oss och vi alla satt och snackade på en bänk... liv? Haha xD Aja. Efter ännu en stund så gick Marcus förbi och han gjorde oss också sällskap. Strax efter det stack Marcus och Richard iväg till Biljard9an för att, gissa vad?;), spela biljard!
Då gick vi andra in på Donken och köpte oss lite käk. Efter ett tag kom M och R tillbaka. Då gick vi ut och chillade och halv elva åkte jag hem.

Nu ligger jag här i min säng, lagomt stressad för att hinna blogga innan 00.00. Haha! Tror jag lyckats iallafall :)
Vi hörs imorgon. Kommer även bilder från idag då!
PoK.

Blev en kortis på stan

Mötte upp Jesper på torget och gick för att köpa The Sims till Jesperd XBOX 360 för han envisades med att det fanns. Jag sa dock att det inte alls gör det, men det vägrade han tro på. Så när vi kom till Game så blev han ganska ägd :) Då gick vi till Game stop och där köpte han två andra nördspel. Efter det gick vi till Donken för han ville äta (tjockis<3). Efter det gick vi till torget och väntade på bussen hem till mig. 14.25 gick den tror jag.

Nu sitter vi hemma hos mig och bråkar om vems Spotify-acc vi ska vara inne och lyssna på, haha. Jag vill inte lyssna på hans djävla skit! DBA <3 Jaaaaaa! Nu är vi inne på mitt och lyssnar på DBA, men jag tror han håller på att byta :( Nu ska jag slå honom till han sätter på någon bra musik.
Så vi hörs sen!
PoK.
(Bilder kommer sen också!)

Nu...

... sticker jag. Vi hörs ikväll eller nåt.
Ha det gött och kommentera något roligt under tiden jag är borta?!

PoK!

Djävla värmlandstrafik

Bussen som jag tänkte ta går inte på sommarlovet, djävla helvete. Så nu får jag ta en buss från Frödingsvägen istället. Fett jobbigt att gå dit, haha. (Typ 100 m längre än till min andra hållplats ju!)
Jesper är iallafall i stan vid 13.00, så ska möta upp honom vid Donken då.

Jag har alldeles nyss lagat mat till mina förhandlingslamade brorsor som inte klarar av att göra det själva. Hur svårt kan det vara?! Aja. Nu måste jag göra mig i ordning och ta bussen strax... kul att jag kommer få sitta ensam i typ en timma och vänta på honom :( Är någon i stan mellan 12.00 och 13.00 så smsa/ring mig - jag behöver sällskap!

Nu ska jag fixa det sista.
PoK!

Utmanad av Tilda

(Tror det var mig hon menad iallafall? Haha!)

Tre förebilder: Nikki Sixx - bara Nikki Sixx
Tre fina minnen: 3 juli 2008 - träffade Lasse första gången på Arvikafestivalen och fick spela in radio till P3 med honom. Sen Arvikafestivalen 2008 i allmänhet. Och sen kommer ju 3 juli 2009 bli ett obeskrivligt minne - ska ju se Depeche Mode live!
Tre favoritdrycker: Trocadero, mjölk med is och juice
Tre favoritlåtar just nu: Dead by april - Carry me, Depeche Mode - Shake the disease och Kent - Våga vara rädd
Tre favoritband: Mötley Crüe, Kent och Dead by april
Tre saker du ser fram emot: Arvikafestivalen, Stockholm och att få göra massa cp-saker med Julls i sommar!
Tre modiga saker du gjort: Gått till rektorn :(
Tre bloggar du läser: Kenzas, Blondinbella och Kissies
Tre artister du ogillar: Håkan Hellström, Tomas Ledin och Chris Brown
Tre vänner du utmanar: BARA JULLAN


Mitt i natten!

Ligger i sängen, eller ja, just nu sitter jag upp i sängen, och pratar med ett par folkizar på MSN samtidigt som jag smsar. Jag är inte trött alls, vet inte vad det beror på. Antar att jag får all trötthet slängd över mig imorgon, men det hoppas jag inte!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte direkt något att skriva. Jag kände bara ett akut behov av att blogga. Känner ni, precis som jag, ofta så är det när när ni inte har något att skriva som man VILL skriva -  och när man har massa att skriva så orkar/vill man inte skriva. Så är det iallafall för mig, lite störande.

Iofs finns det massa grejer jag skulle kunna sitta här och pladdra på om, men hur kul kan det vara att läsa om vad jag tycker är rätt och fel osv? Och egentligen, vad är grejen med att läsa min blogg? Vad skriver jag om som får er att läsa? Jag skriver liksom om min vardag, vad jag gör, musik jag tycker om, foton jag tagit osv. Är folk verkligen intresserade av vad JAG tycker om för musik och hur JAG fotar? Tydligen.


Herbie

Sitter just nu och kollar på Herbie med Anton, Jakob och Marcus. Asrolig film. Jag hatar Trip Murphy (han racingmastern ni vet?)

Jag är inte trött överhuvud taget - inte så konstigt med tanke på att jag sov till typ ett idag kanske... men ah. Måste ändå gå ner och lägga mig strax, vare sig jag är trött eller inte. Ska nämligen upp hyffsat tidigt imorgon för jag ska till stan och träffa Jesper som ni vet, och innan det ska jag hinna laga mat till mina brorsor + göra mig i ordning.

Nu ska Maggie möta Trip i racingtävlingen, så jag måste sluta skriva.
Vi hörs imorgon bitti innan jag drar.
PoK!

Lindsay Lohan som spelar Maggie!

Tälta på Jäverön?!?!?!?!?!

Jag och Jullan (och någon mer?) har bestämt att vi ska tälta på Jäverön (momo och mofas ö) någon gång i sommar. Förhoppningsvis blir det på fredag om det går. Måste måste måste gå. Vore ju fett kul att dra ut till ön och ta med tältet, metspön och en engångsgrill och bara mysa järnet!

Jag och Jullan har bestämt att vi ska lägga in den där låten... "vilse i skogen vandrar han omkring bla bla bla" i mobilen och sen gå vilse i skogen och spela den. Haha, ganska cp - och ganska typiskt oss kanske? PUSS!
Hoppas det blir av på fredag.
PoK!

(De är Jullan som sitter i tältet :D)

Fully alive

Here she stands today, in her brilliant shining way.
Stronger than her pain, in her brilliant shining way.

Fully alive, more than most.
Ready to smile and love life.
Fully alive and she knows how to believe in futures.


Jag har astråkigt

Har fortfarande inte gjort mig i ordning - jag orkar verkligen inte! Jag har inte heller någon direkt anledning till att göra det heller, så... :>

Jag har typ bara suttit vid datorn hela dagen. Redigerat lite bilder... pratat med folk... kollat BDB/FB osv. Bra att man har liv! Men ärligt... det finns typ ingenting att göra på söndagar. Åtminstone känns det som att det inte gör det...

Den kommande veckan kommer jag iallafall ha saker att göra. Det blir nice.
Nu ska jag stänga av datorn och skaffa mig ett liv.
PoK!

Pizza vore djävligt gott...
(Min specialpizza på bilden :D)


Mina nya skivor (bäst)



Nästa vecka

Sitter och lyssnar på musik. Vaknade för typ en timma sedan. Är fortfarande sjukt trött och har inte orkat göra mig i ordning. Det är ju faktiskt söndag idag också så då behöver man inte göra det... ha-ha. Idag ska jag inte göra NÅGONTING alls.
Men nästa vecka har jag lite grejer jag ska göra.

(Listan uppdateras med tiden)
MÅNDAG: Vara med Jesper
TISDAG: Vara med Jullan
ONSDAG:
TORSDAG: Skara
FREDAG:
LÖRDAG: Jag vill på Backyard babies i Arvika... (?)
SÖNDAG:
Sen kan det vara något mer jag ska göra, fast som jag glömt. Påminn mig isåfall.
Och vill någon hitta på något någon dag så är det bara att säga till.

Har nyss kollat vädret för den kommande veckan också... ser väl sådär ut. Lite förbannad blir jag när jag ser att just den dagen då jag ska till Skara så kommer det regna, och dagarna innan så ska det vara sol. Djävla helvete :P


Bilder från Örebro


Stan

Kom hem från stan för snart en timma sedan.
Ringde Jullan runt fem i åtta och pratade med henne (saknar dig Jullan<3). Runt åtta hoppade jag på bussen till stan och mötte upp Johanna och hennes kompis Sofia. Vi gick först och köpte päronsoda och sen gick vi till busstationen och mötte upp Amanda. Efter det gick vi någonstans och sen lämnade vi de andra för Joakim ringde och ville träffa mig. Sagt och gjort. Efter det gjorde vi inte direkt något speciellt. Men jag och Johanna åt nattkäk på BK. Rätt tjocka - men det är helt okej! Rapa, fisa och äta är våran grej, haha!

Just nu ligger jag i sängen och har det lite svårt att hålla ögonen öppna. Borde kanske sova. Det är ju faktiskt en dag imorgon också.
God natt.
PoK!

Värd dag - övertrött Magda

Kom hem från Örebro för en stund sen.
Dagen har varit bra och jag har haft kul - även om jag inte hittade några klädesplagg alls...
Dock fick jag två Mötley Crüe-skivor och en eyeliner. Jag och mamma ska ju iväg och shoppa igen på torsdag, då i Skara. Hoppas på att jag hittar lite kläder då...

Alldeles strax ska jag ta bussen in till stan och möta upp Johanna osv.
Måste göra mig i ordning.
PoK!

Örebro idag

Har alldeles nyss gjort mig i ordning. Snart ska jag och mamma åka till Örebro och shoppa, nice. Innan vi lämnar Karlstad ska vi åka förbi Våxnäs och hämta upp Adam, för han ska nämligen med!

Jag har inte så mycket mer att säga, men vi hörs när jag kommer hem.
PoK!
(Puss o Kram för er som inte förstår -.-)


Hemma

Kom hem för en liten stund sedan. Drog in till stan runt halv fyra. Nu i efterhand undrar jag verkligen VARFÖR jag åkte in. Så djävla ovärt. Det regnade som sjutton och det var knappt några folk där. Det enda bra med kvällen var att jag fick träffa bl.a. Johanna, Adam, Sean, Tildakz och Andrea osv.

Nu sitter jag iallafall hemma i soffan och är ett glas, ostbågar och godis rikare. Känns bra i magen.

Imorgon blir det Örebro med mamma. ZARA!!!!!!!! säger jag bara. Världens bästa affär.
Hörs sen eller imorn bitti.

Avslutningsfirande på torget blir

Sitter och lyssnar på HIM - Don't fear the reaper. En asbra låt som jag inte hört på typ tusen år.

15.15 ska jag och mamma åka och hämta upp Soffan, för vi ska på skolavslutningsfirande på torget. Jag och Soffan alltså, inte mamma xD Hon skjutsar bara! Hoppas det djävla regnet kan ta och sluta snart... och gärna blåsten också. Usch och fy i helvete.

Nej, nu måste jag plocka fram kläder som jag kan ha på mig sen.
Vi hörs nog ikväll!

Saknar dig.

HAHAHHAHAHAHAH!

Jag sitter och garvar röven av mig när jag kollar på detta filmklippet. Det är min lillebror (till vänster i beige/mörkblå tröja) och Gabbe (till höger i svart luvtröja) som dansar till en Highschool musical-låt på deras skolavslutning idag.
Hahahahaha. Fridansen är fan bäst! (Runt 1.10 på klippet)
KOLLA!



Sommarlov nu

Nu har jag officiellt sommarlov.
Dagen började halv nio i aulan. Riktigt tråkigt och ovärt var det där. Efteråt gick klassen till P3 där vi var i typ fem minuter. Fattar inte varför jag ens åkte till skolan idag? Allt var sjukt ovärt och tråkigt, haha.

När alla lämnat P3 så jag gick jag och Klara upp till rektorn för jag skulle prata med henne ang. att jag ska gå om och dret. Hon sa att hon skulle försöka fixa så jag och Soffan kommer i samma klass. Antagligen blir det så! Nice :D

När jag var klar där gick jag till busshållplatsen och där träffade jag Pernilla. Vi tog sällskap till stan för att sedan även ta sällskap hem till Hammarö. När vi kom till stan var det ett tag kvar till Skoghallsbussen skulle gå, så vi gick in och satte oss på Donken. Där träffade vi Simon O och Sonny. När väl bussen kom så var den knökfull! Jag och Pernilla fick stå upp... men när vi kom till sjukhuset så hoppade tre killar av så vi fick sittplats. Nice!

Nu har jag precis kommit hem. Sitter och lyssnar på DBA och pratar med lite folk på MSN.

Senare idag blir det kanske restaurang med familjen, mormor & morfar och farmor. Efter det ska jag förhoppningsvis på skolavslutningsfirande på torget. Hoppas vädret blir bättre... Just nu spöregnar det typ. Dock ser det faktiskt ut som det håller på att spricka upp! Positive thinking är det som gäller. Förra året samma dag var det supersoligt. Varför kan det inte vara så idag med?! Men det kommer det såklart bli sen ;)

Nej, nu ska jag ta något att äta utifall att vi inte går på restaurang.
Hörs sen.

Det skulle inte skada om det blev sånt här väder...
(Bilden är tagen genom ett fönster uppe i Kaknästornet, därför är den lite cp.)


BIOPREMIÄR: BD FOREVER

Till alla små BD-ungar kan jag ju säga att filmen Broder Daniel Forever har premiär 3 juli tror jag det var.
Missa inte!

Trailer till filmen:


Hittade länken till trailern på Wendelas bdb.

Film - RHR2009



Film från Red house rocks 2009.
Det är Adam som har filmat.

Header

Jag orkar inte ha min gamla fula header.
Denna enkla får duga tills jag orkar göra en ny.

Imorgon kommer förhoppningsvis en film från Red house rocks upp här...
If you're lucky så kommer den upp redan ikväll.
Den som lever får se.

Kudden blir strax... ska upp tidigt imorgon!
Pussen.



Skolavslutning imorgon

Imorgon bitti har jag skolavslutning! Visserligen har jag inte direkt haft någon skola de senaste veckorna, men det ska bli skönt att få ett "avslut" så det verkligen känns som sommarlov!

Imorgon är även min sista dag i klassen. Känns djävligt bra. Till hösten ska jag gå om första året på SPM, och förhoppningsvis med min bebi Soffan. Tror faktiskt att skolan skulle bli mycket roligare om jag fick gå med henne eftersom vi typ är soulmates! Så jag hoppas på att det blir så. Dock håller min mentor, rektorn, syon och fan vet på och krånglar så in i helvete nu. De har skrivit in mig på fel program och de säger att jag inte får önska personer till min klass (som de sa först att jag skulle få göra) Jag är så himla förbannad. Men det löser sig nog. Annars vet jag inte vad jag gör. De måste ju för fan hålla vad de lovar. (Ursäkta att jag svär, men jag är som sagt så himla förbannad)

Aja. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite folk på MSN. Kanske borde ta och plocka fram kläderna till imorgon. Funderar på om jag ska köra på hudfärgade eller svarta strumpbyxor... svårt val.

Saknar 7-9d, världens bästa klass.

Hårfärg

Jag har haft ganska många hårfärger det senaste året.
Vilken tycker du är snyggast?

1. "Vit"
2. "Naturligt" rött m. ljusa slingor
3. Rött
4. Svart
5. Brunrött m. ljusa slingor
... sen har jag typ haft brunt och massa dret också, men har inga bilder på det.





Vem?


Vem? Tilda? Jullan? D:

Grattis till studenten Ogge!!!!!

Det är inte jag som tagit bilderna på Ogge.




............. och grattis till alla andra som tog studenten idag.
(Denna har jag tagit. Varför ser den så suddig ut? :<)

Studenten 2009 & ny väska

Har nyss gjort mig i ordning, och nej! Det är inte jag som ska sta studenten om någon trodde det efter att ha läst rubriken på detta inlägget. Men jag och Adam ska in till stan idag och kolla på utspringet på Tingvalla idag. Förutom det så ska vi ju även cykla (vet ej vart haha), som jag sa igår (eller?).

Jag har skittråkigt och sitter och försöker döda lite tid genom att... göra vad? Eh... inget.
Min buss går 11.57 så jag har ca 40 minuter kvar att döda.

I ca en halvtimma har jag försökt få tag på Olle (en av syokonsulenterna på min skola) för det har blivit massa krångel och dret (jag ska ju gå om ettan) Men han svarar inte! Varken på mobilen eller kontorsnumret. Åh... ska jag behöva åka dit och knö mig igenom alla studenter för att få fråga ett par frågor? VAD ÄR PROBLEMET?! -.-
Nej, nu ska jag pröva att ringa igen. Funkar det inte så... vet jag inte vad jag gör.

Hörs ikväll.

Här är min nya väska från Vezzano (stavas det så?) förresten.
(Den har inte den där fula färgen irl xD Den är mörkröd/vinröd.
Det är svårt att fånga färgen med webbcam :p)


Jag blir äcklad

Sitter och kollar på ett program på tv3. Det handlar om (djävligt) feta <--- människor som "mosar"/sätter sig på människor för att få ur stress ur kroppen typ. Helt sjukt och äckligt. Jag skulle inte precis vilja bli mosad av en fet koloss på 250 kg, haha!

Imorgon ska jag in till stan och träffa Adam. Först ska vi till skolan för jag måste prata med rektorn/mentor/osv för de verkar inte så glada på mig just nu. Efter det ska vi till torget och låna en varsin cykel och cykla någonstans. Jag har ingen aning om var vi ska, men det märks.

Nu ska jag kolla på Sex and the city. Vi hörs imorgon.
XOXO
Magda


Glasögonbruden Magda

Åkte in till stan imorse som sagt och träffade farmor. Vi käkade frukost och gick runt lite. Kvart över tolv följde jag henne till bussen och då gick jag och mötte Adam. Jag minns inte riktigt vad vi gjorde... inget speciellt tror jag. Men runt halv två gick vi och mötte Richard och Soffan på torget. Fast Soffan kom kanske lite senare... hennes buss var sen. Träffade även Johanna då! Aja. Vid kl. två så gick vi till Knastret för Richard ville ha kaffe. Där fastnade vi till ca kvart i fyra, då vi gick till Specsavers och mötte upp mamma. Jag kollade synen och guess what?.... jag behöver glasögon. Djävla helvete. Två par nya blev det.
(Har ni tur kanske jag lägger upp bilder på dem här när jag får dem...)
När jag var klar på optikern så åkte jag, Adam och Soffan till Bergvik för att hitta en Mötley Crüe-skiva som Adam påstod fanns där, men det gjorde den inte! När vi letat igenom alla skivor på både Coop och Maxi så åkte vi tillbaka till stan. Adam hoppade dock av hemma hos honom, men jag och Soffan fortsatte mot stan.
När vi kommit dit så gick vi till KH och åt spagetthi och köttfärssås. Fan vad mätta vi blev...
Efter vi ätit upp (åt inte allt xD) så gick vi till bussen och åkte hem...

... och nu sitter jag här - hemma i soffan. Jag har sjukt tråkigt.


Farmor bjuder...

1c26d37a70e3293047e3b2c8915b57b7.png

Kolla varifrån!

Farmor bjuder på frukost. Nice. (Under alla räkor och dret gömmer sig en smörgås)


Dags att träffa farmor

Sitter och dricker ett glas oboy samtidigt som jag lägger in låtar i min gamla mobil (har hittat ett minneskort i mitt rum som passar till den!) Jag är ganska stressad, för om en kvart måste jag springa iväg till bussen.
Jag ska möta upp farmor på torget kl. 10.00 för lite shopping och som ni vet... förhoppningsvis mat.

12.15 ungefär så ska jag lämna av farmor på torget (senast) och möta upp Adam. Soffan skulle egentligen också komma in då, men hon kommer lite senare (runt 13.45)
Aja, vi hörs kanske under dagen. Annars ikväll!
Puss <3

Soffan

Silence is a scary sound

Ligger i sängen och pratar med Adam. Ska väl alldeles strax ta och sova, för det är ju (förhoppningsvis) en dag imorgon också. Känns som att det blir en bra dag imorgon med tanke på att jag har massa saker att göra.
Jag gillar att ha fullt upp, samtidigt som jag inte gör det... Syftar mest på att stressfaktorn lätt blir för hög under fullspäckade dagar. Men men...

Nu blir det kudden! Vi hörs imorn.
Ska försöka hinna med att uppdatera innan jag åker.
Puss!

Trött brud med knappt något smink - JUST NU



Ska kolla synen imorgon

Imorgon kl. 16.00 ska jag till Specsavers och kolla synen. Förhoppningsvis har jag fått bättre syn så jag ska slippa brillor. Om inte... så hoppas jag att jag INTE kommer se ut som honom på bilden nedan.


Innan jag ska kolla synen så ska jag gå på stan med farmor (som jag nog skrev förut) fram till kl. 12.15. Då ska jag träffa Adam och Soffan. Blir sjukt nice.
Nu ska jag kolla klart på DH. Puss.

Sofie and I visited Greece today





Paris Hilton's MY NEW BFF...

... har nyss börjat på TV3.
Jag missade det förra veckan, så jag får inte missa det idag!


20

20 dagar kvar bejb.


Stan m. Soffan

Åkte in till stan med Soffan som sagt. Träffade Richard ett tag (som även idag tog min kamera och tog tusen miljoner bilder) Slänger upp några i slutet på detta inlägget.

I stan chillade vi på Knastret... åt Gorbys... träffade Adam (<3)... kokade av värme... osv.

Imorgon ska jag på stan med farmor (hoppas på restaurang, ehe). Efter det ska jag möta upp Adam och Soffan och vara med dem. Blir nice!

(PS. Du är patetisk. Far åt helvete :*)



Only for you Jullan

Du vet säkert redan om den, men annars: Simon Norrsvedens blogg.


Bästivalen

Finns inte mycket att säga.
Jag kom dit - blev uppmött av Soffan och Linnea - gick till scenen - blev utslängd efter fem minuter - gick med Soffan och Linnea till musikkorridorsdörren och kollade där ifrån istället - åkte hem.

Om en halvtimma tar jag bussen till stan with my dear Sofie (Soffan).
Just nu sitter jag och käkar bullar och dricker mjölk med is (gott!!!!) Nu ska jag sluta skriva.
Hörs ikväll eller nåt.
Puss!

Rätt bäst är vi.

Dålig uppdatering blir det nog idag

Försov mig imorse så jag hann aldrig till farmor.
Jag har nyss sminkat mig och klätt på mig. Måste fixa håret nu - och om tio min ska jag vara på Mörmon.
Stressfaktor 100000!
Efter jag har varit på Mörmon blir det nog stan.

Vi hörs sen någon gång!
(Ja, mamma, jag har tagit in tvätten)


Jag är hemma...

... och det har jag varit ett tag.

Jag har ju redan skrivit det mesta av vad jag gjort idag. Men... efter då att jag uppdaterade så drog jag, Natha, Jimmie och Richard till museiparken för Jimmie påstod att det var bal där idag. Men när vi kom dit så såg vi EN balklädd brud (med världens fulaste klänning). Då sa Jimmie att balen säkert var vid Nöjesfabriken - så vi gick dit. När vi kom dit stod det jättemånga människor utanför. Så... där var det! Vi gick runt lite där och kollade och sen åkte jag hem.
Natha är en bra brud <3

Nu sitter jag hemma och dricker mjölk med is (asgott) och pratar med lite folk på MSN.

Imorgon ska jag med bussen 09.27 för att åka och städa hos farmor. När jag är klar där så ska jag ut till Skoghall igen för att gå på Bästivalen på min förra skola tillsammans med Julls. När jag gjort det måste jag in till stan igen. Blir nog en bra dag :)

Fick förresten tag på lite grejer till på fredag idag. Nice.

Jag är...

69a4c2810c27cdad8426d46bc3784205.png

Kolla varifrån!

Jag har inte kunnat uppdatera idag för jag har varit i stan sedan halv elva. När jag kom fram till torget halv elva så träffade jag Natha. Hon skulle till Bup samma tid som mig så vi tog sällskap dit. Efter vi båda var klara där så åkte vi till stan och där har vi varit sedan dess. Nu sitter jag utanför Donken med henne, Jimmie och Richard. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!


Natti natti

Nu blir det kudden. Måste orka upp imorgon. Hur ska det gå? :(

Pråmen

Var i stan ett tag förut med Julls. Vi träffade Richard och låg vid Pråmen och tog det lugnt mestadels av tiden. Halv sex åkte vi hem... och då... eh ah.

Imorgon ska jag till Bup. Efter det ska jag gå på stan ensam och köpa lite grejer. Vill någon följa med så är det bara att smsa/ringa. 

Nu ska jag be mamma föra över pengar till mitt konto så jag kan köpa det jag ska på stan imorn.
Puss.

Ge mig armband



http://www.leshop.se http://www.nelly.com

Red house rocks i bild(er)


Gårdagen i bild(er)


Jag ska (försöka) lära mig...

... att åka longboard. Om jag vågar.
R frågade om jag ville komma in till stan idag så kunde han lära mig. Jag har verkligen inget bättre för mig och jag är sugen på att åka in till stan så, why not? Jag ska bli bäst.
Vi hörs sen. Nu måste jag sminka mig och fixa håret.
Puss/Magda


Jag kommer inte dö lycklig...

... om jag inte får se Mötley Crüe live den 25e juni.
Helt ärligt, NÅGON MÅSTE MED MIG! Jag tillåter inte mig själv att missa dom.
Gör jag det så kommer jag dö olycklig och börja spöka hemma hos er alla!

Fett värt.
En dag på Peace & Love (25 juni) - 750 kr!
Dessa band/artister spelar:

A Camp
April Divine
Backyard Babies
Bullet
Caj Karlsson
Calaisa
Carl Barât [UK]
Evergrey
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Good Morning June
Goodlooking Trash
Hockey [US]
Jahcoustix [DE]
Joel Mull
Johan Johansson
Keane [UK]
Kleerup
Kristofer Åström & the Rainaways
La Fleur
Lars Winnerbäck
Lauren Harris [UK]
Lykke Li
Manimal
Maria Mena [NO]
Monster Magnet [US]
Mötley Crüe [US]
No Fun At All
Pound
Promoe
Ratatat
Shallow Sense
Simon Norrsveden <--- JULLAN!
Sofia Karlsson
Streets of Mars
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Dead And Living
The Genuine Fakes
The Kooks [UK]
The Soundtrack Of Our Lives
The Temper Trap [AUS]
Thomas Di Leva <- BÄST HAHA
Thåström
Tysta Mari
Vera Vinter
Volbeat [DK]
Warrior Soul [US]

Världens bästa band - Mötley Crüe <3

Min dag

Åkte in till stan med mamma vid kl. 12.00. Hittade lite olika grejer som jag fick. Kanske visar imorgon eller något om jag orkar/kommer ihåg.

Strax efter 13.00 mötte jag upp Jullan, Tilda, Agge och Andrea. Jag och Jullan lämnade de andra ganska snabbt och gick och köpte pannbiff, potatis, brunsås med champinjoner och lingonsylt (är det nationaldag så ska man äta riktig husmanskost ;D). Efter en stund dök de andra upp. Ännu en stund senare så kom även Louisepolis och gjorde oss sällskap. När vi käkat så drog vi till Pråmen och chillade där tror jag. När vi varit där ett bra tag så kom även Adam. Efter detta minns jag inte så mycket vad vi gjorde. Vi drog väl mest runt på stan bara tror jag...
Jag träffade även Richard och Jimmie. Snizz.

  

Nu är jag hemma (och har varit ett bra tag). Sitter och lyssnar på musik och... har tråkigt. Kanske ska gå ner och prova mina nya kläder. Låter som en bra idé.
Hörs sen eller imorgon.

Destiny Outlaw

Destiny Outlaw LIVE @ Mörmogård - Skoghall
5/6-2009




Fler bilder kommer...

Hann inte...

... blogga igår när jag kom hem. Eller rättare sagt... jag orkade inte. Jag var så sjukt trött. Kom hem runt halv tre tiden och det blev sängen bums. Jag hade iallafall en awsome kväll igår med massa awsome folk. Så om jag ska sammanfatta kvällen med ett ord så blir det "AWSOME"!

Gick upp runt halv tio idag. Käkade... sminkade mig... klädde på mig... fixade håret - och nu sitter jag här. Ska alldeles strax in till stan med mamma för att köpa lite kläder, hihi.
Kl. 12.50 typ ska jag möta upp Julls någonstans och sen ska vi möta upp Agge vid tågstationen. Sen kommer väl förhoppningsvis Adam in till stan också.
Solen skiner och det blåser typ ingenting. Blir nog en awsome dag!

(Bilder från igår kommer upp ikväll eller imorgon.)

Fick stressa...

0e3d6cda7f9e96dd2ec757f2c2a97ffd.png

Kolla varifrån!

Fick stressa som fan för jag trodde att jag skulle missa bussen. Så jag hann inte blogga. Men såklart är det som vanligt. Varje gång jag stressar så är bussen sen. Åh -.- men nu kommer den! Hörs sen.


Jag just nu

Det är tur att man har en webbcam när man är uttråkad och rastlös...







... hög, men inte lika hög som väntat

Drog in till torger halv tio. Träffade Adam en snabbis. Åkte till skolan och sa att jag var där. Åkte och mötte farmor. Gick på stan + käkade på restaurang med farmor (fan vad besviken jag blev på penne orientalen som jag åt... typ ingen kokosmjölk i denna gånger -.-). Träffade Ogge. Lämnade farmor på torget. Åkte hem.

Och nu sitter jag här. Ska strax göra mig i ordning lite och sen ska jag åka in till stan igen och möta upp Adam. Sen drar vi tillbaka till Skoghall och går på Red house rocks - blir en bra dag/kväll!

Hörs sen. Puss.


Stressfaktorn lär bli hög idag

Har nyss gjort mig i ordning och ska snart springa till bussen.
Jag ska in till skolan för att närvaroanmäla mig - sen slutar jag! Då ska jag in till stan och möta farmor för att gå på stan (och förhoppningsvis käka som sagt...) Runt ett ska jag ev. möta Nathalie och dra på SÄG-festivalen (på min skola). Dock är det inte säkert om vi ska dit... det märks. Vid fyratiden ska jag iallafall möta upp Adam och åka hem till Skoghall för att gå på Red house rocks festivalen (kan man kalla det festival?)

Blir nog en bra dag. Nu måste jag skynda mig till bussen.
/Magda

Declan Galbraith

Jag har hittat massa gamla låtar i datorn. Bl.a. med Declan Galbraith!
Han är så himla söt.

Har ni Spotify så lyssna på Declan här.




Solen i ögonen


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan.
Vi är dom som du hatar en söndag på dan.
Vi är dom som kan skratta åt allt som e svart
Vi är dom som har hjärtan av ädel titan.






Vi är änglar me blickarna högt i det blå.
Vi är dom som förlorar men jublar ändå.
Vi är dom som kan skratta åt allt me varann,
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på.
Vi är gårdagens kärlek å stora i orden
som vaknar me skräck å panik under borden
Vi är dom som vill ha allt,
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt.

Å vi har solen i ögonen å spilld mjölk överallt
Här stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt.

Vi är dom som kan dansa när d kränger för hårt.
Vi är ängsliga höns inför sånt som e svårt.
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar,
Vi kan om vi vill men vi kräver support.
Vi är lördagens änglar å söndagens knott,
Vi är dom som förbannar d gråa i grått
Vi är rastlösa änglar å virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont å gott
Å vi är inga yuppies me feta cigarrer,
vi är yviga pojkar me för stora gitarrer.
Vi är dom som vill ha allt,
Vi är pojkarna, å vi lovar tusenfalt


Att vi har solen i ögonen å spilld mjölk överallt
Här stinker av gammalt groll,
men vi har skuggorna bakom oss trots allt.

Vi är skrattet i halsen å knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen
Vi är dom som e kungar om natten på krogen
Vi är dom som vill ha allt.
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt.

Å vi har solen i ögonen å spilld mjölk överallt
Här stinker av gammalt groll,
men vi har skuggorna bakom oss trots allt.

Å vi har solen i ögonen å spilld mjölk överallt
Här stinker av gammalt groll,
men vi har skuggorna bakom oss trots allt.














Red house rocks IMORGON

BE THERE!
Jag vet inte när det börjar... på vissa sidor står det halv fem och andra kl. sex. Men är man smart så är man väl där halv fem så missar man garanterat inget :)

Band som spelar är väl typ Perry and the travellers, Destiny Outlaw, Pathways, The Law, Linnea Lidberg och många mer. Tror det finns massa grejer att göra där också... förutom att kolla på band.

Ses där.

Without you I fail in every way

Är hemma nu. Satt kvar på Knastret ett bra tag med Adam, AnkiiH, Alex och Richard (många A:n!) Men runt... fyra (?) gick vi där ifrån. Då gick Richard till Uno och AnkiiH och Alex åkte hem.
Jag och Adam gick till BK och köpte pommes och efter vi ätit upp dem gick vi till Specsavers och bokade synundersökningstid åt mig. Onsdag nästa vecka kl. 16.00 ska jag vara där och kolla mina ögon. När vi bokat tid så gick vi till torget för att åka hem...

... och nu sitter jag här. Lyssnar på DBA (asbra) och pratar med Joakim på MSN (ovanligt... :P) JUST JA! Fan... på tal om Joakim. Jag skulle ju köpa chilifrön idag. Helvete, det glömde jag xD Får ta det i helgen.

Imorgon har jag bara en lektion - och jag ska bara dit och säga att jag är där sen får jag gå. Då ska jag in till stan och möta upp farmor och gå på stan med henne. Nice :) Hoppas på restaurang!!! Är töligt sugen på KH's penne orientale... Så sjukt gott! (Trefärgad pasta & pastasås med kokosmjölk, curry och kyckling) Hoppas på det...

Nu ska jag vara lite social på MSN. Om man nu kan vara det via en dator... eh?

Hur FAN sminkade jag mig på denna bilden?!
Jag vill kunna göra så igen -.-


Sitter på...

Kolla varifrån!

Sitter på Knastret med Adam, Richard och Alex. Strax kommer AnkiiH. Förut var jag och Adam på skolan och lämnade alla mina skolböcker, så nu har jag sommarlov! Inofficiellt iallafall!


Ja, Jullan... jag var seriös :<

... Jag ska börja odla chili, hihi! Och du är min idol Jullan ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på Dead by april (så himla bra). Har alldeles nyss gjort mig i ordning. Om femtio minuter så går bussen till stan. Ska in till skolan och lämna tillbaka alla böcker (sommarlovet är nära!) Adam följer ev. kanske med...

Måste hinna på Specsavers och boka tid för synundersökning. Mina glasögon har "gått ifrån mig". Måste ha nya!

Nej, nu ska jag prata lite med Sandra på MSN... hörs när jag kommer hem.

SNART ARVIKA!!!!!!!!!!!

Jag ska börja odla...

... chilifrukter! Haha. Så himla coolt!
Sitter och kollar på Sex And The City + snackar med Joakim (från Grums) på MSN. Vi pratar om mat och Joakim sa nyss att han odlar chilifrukter, haha! Hur coolt?! Så jag ska också börja göra det. Asballt ;D Åker och köper frön imorn!

Förutom köpa frön imorn så ska jag till skolan och återlämna alla böcker. Sen har jag... SOMMARLOV. Eller? Inget mer skolarbete borde det vara iallfall. Så... jag kommer inofficiellt ha sommarlov.

När jag lämnat böckerna antar jag väl att jag ska vara med Adam... Eller så åker jag hem. Får se.

Nu väntar sängen. Puss.

TILL JULLAN:
JAAAAAAA! Jag är seriös. Haha! Du är min idol också stumpan ;)



Jonas älskar mig


Dagens

Kläder: Strumpbyxor, skjorta från Crocker (herr), svart långt linne från H&m.
Frisyr: Tofs

Smink: Foundation, puder, svart ögonskugga, silvrig ögonskugga, vit ögonskugga, eyeliner, kajal, mascara

Humör: Glad
Väder: Soligt, blåsigt och kallt
Bild:
Låt: Jimmy Jansson - God morgon världen (.............haha)
Tv: Är bara dret på tv:n idag :(
Dricka: Cola!
Mat: Spagetthi & köttfärssås

Köp: Spagetthi & köttfärssås på KH

Planer: Sova?
Vill ha: Sommarlov!
Saknad: Linnéa Olofsson :( <3
Bästa: Stan med Adam, Jullan och Homer (Richard)
Sämsta: Att min parfym är slut! (Mamma detta är en vink till dig!)


Starlight

Kom just hem från stan. Tog som sagt bussen klockan tjugo över ett för att möta upp Jullan och Adam.

Direkt jag kom in till stan så mötte Adam upp mig vid bussen. Det blåste som sjutton = det var väldigt kallt och vi frös. Så vi gick till BK och värmde oss + väntade på Julls som hade varit på Bup. Till slut kom hon och då gick vi... ingenstans? Jo juste! Vi gick ut och väntade på Richard som skulle komma dit. När han kom dit gick vi til Knastret och satt där och värmde oss.

 

Efter en stund skulle Adam dra hem - då drog jag och Julls också. Fast hon och jag åkte inte hem! Vi gick till KH och åt spagetthi och köttfärssås som jag varit sugen på hela dagen - yummie <3

 

När vi ätit gick vi en snabbis till Uno och sedan åkte vi hem.

Nu sitter jag här. Är ensam hemma - rätt gött! Lyssnar på musik och pratar med folk på MSN. Tänkte precis skriva att jag tänkte ta något att äta... men insåg att jag är asmätt efter spagetthin och köttfärssåsen, haha. Nej men... något ska jag göra. Vi hörs!

Spelschemat till Arvika 2009...

... det kan ni se här!

En månad kvar...

... till jag står på nedanför Vintergatans scen på Arvikafestivalen och antagligen gråter sönder samtidigt som jag ser ett av världens bästa band, Depche Mode, live. Hur sjukt?! Åhhh! Jag längtar!

Depeche Mode LIVE @ Rock Am Ring - Tyskland 2006
(Låt: Enjoy the silence)
 

Världens bästa mascara!

... The colossal volum' express mascara från Maybelline.
Sjukt bra.


The perfect drug

Sitter just nu i handuken och försöker hitta orken till att klä på mig, sminka mig och fixa håret. Den har dock gömt sig djävligt bra och vägrar komma fram. Illa! 

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men det blir säkerligen så att när jag drar in till stan när jag väl orkat klä på och sminkat mig. Jag vill träffa Adam... 8-)

Nej, nu ska jag f*n göra mig i ordning. Vi hörs sen.
/Magda

UPDATE:
Drar in till stan 13.22 och träffar Julls (Och ev. Adam!)

Jag är ganska töligt sugen på pastasallad...
Ska nog göra det innan jag drar!


I've been waiting here forever

Drog in till stan 11.57 och träffade Jullan. Vi drog runt lite och sen gick vi till Hemköp och köpte ciabatta, sylt, smör, knäckebröd och juice till frukost. När vi gjort det gick vi till Mitticity och åt allt. Asgott! Efter en stund kom Adam och gjorde oss sällskap för han hade rast. Runt 14.20 gick han tillbaka till skolan och då åkte jag och Julls hem.

När jag kom hem så bytte jag snabbt om och sedan gick jag iväg till bussen för att åka in till stan igen. Där träffade jag Adam och jag var med honom fram till halv åtta. (<3)
Träffade även Sonnyboy!

Jag kom alldeles nyss hem. Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite folk på MSN.

Puss.


Nu är jag klar för stan

Har städat och gjort mig i ordning nu. Om en timma går bussen.

Just nu sitter jag och pratar med Joakim på MSN och SMSar med Adam + lyssnar på Mötley Crüe.

Vi hörs senare ikväll.


Min dag

Detta blir idag.
1. Städa nedervåningen (duktig Magda)
2. Dra in til stan och möta Jullan
3. Träffa Adam halv två
4. Vänta på att Adam ska sluta och vara mer med honom (?)

Nu ska jag börja med att göra mig i ordning.


Våga vara rädd

Du frågar mig vad kärlek är, men jag vet inget om det där.
Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå.

Det är 40 år sen just idag Beatles var the lonely hearts club band.
Din farmor hade just fyllt 18 år.

En annan tid i samma land.
Samma gamla rädsla, andra namn.
Från kalla krig till varma vintrar, svarta hål.
Du står i frontlinjen igen.
Allt, allt, allt kommer till dom som vågar vara rädda.

En valentin på blod, choklad.
De har spärrat av halva stan och alla vet att stormen kommer.
Bandet klev precis på scenen.
Det blir synd om den som kastar första stenen.
Alla vet att stormen kommer.

Kravallpoliser överallt, men vi andra är så många fler.
Jag knuffas, tappar andan och regnet vräker ner.
Du står i frontlinjen igen.
Allt, allt, allt kommer till den som vågar vara rädd.
Vågar du vara rädd?

Du har det jag har det nu.
Samma symptom, både du och jag.
Du har det. Men du säger:
"Jag är inte sjuk..."

Du står i frontlinjen igen.
Allt, allt, allt kommer till den som vågar vara rädd.
Vågar du vara rädd?


Måste det var SÅHÄR varmt?

... Okej, jag ska inte klaga. Då blir det väl bara regnigt och äckligt. Jag älskar att det är för varmt! ;)

Imorse åkte jag till stan och träffade Adam. Sen fick jag veta att jag var ledig. Så jag åkte hem till Skoghall och mötte upp Julls hemma hos henne. Därifrån tog vi cykeln till Bilisten för att gå på bussen. Innan bussen kom så sprang vi in på Bilisten och köpte trocadero, yummie. Precis när vi kom ut kom bussen så vi fick springa lite för att hinna med.

När vi kom till stan träffade vi folk. Typ Adam, Richard, AnkiiH, Alex, Jimmie osv. Kvart i tre åkte vi hem för att jag skulle på möte inför mitt sommarjobb. Det mötet SÖG. Haha, lärde mig hur man ska köra en gamling i en rullstol ;) När det var slut gick vi hem till mig för mamma skulle skjutsa in oss till stan igen. Väl där träffade vi Soffan och Linda - dock skulle Linda dra direkt. Då var det bara jag, Soffan och Jullan kvar. Efter en stund kom även Richard och då gick vi och köpte ostbågsfyrkanter och sen hamnade vi vid Pråmen där vi var fram till halv åtta då vi åkte hem.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Har alldeles nyss käkat grillad kyckling - gott!


RSS 2.0